Dinan SERTEL Oluşturma zamanı: 3 Kasım, 2010 Oluşturma zamanı: 3 Kasım, 2010 özellikle nittaku hakkında bilgi sahibi olanlar var mı ve 2 tahta arasında bir kıyaslama yapabilirlermi ?
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 boll spirit kontrollü ve hücuma yönelik çok güzel bir tahtadır 3 senedir kullanıyorum gayet düzgün ve dengeli bir tahta... eğer ben süperlig oyuncusuyum uçarım kaçarım diyorsanız çok hızlı bir tahta almayı düşünüyorsanız önermem, diğer her şekilde kontrollü hücum yapan biri için çok güzel ve özel bir tahta :)
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Süperlig olsun, dünya klasmanında ilk 10 olsun, Boll Spirit tahta bolca oyuncu tarafından kullanılıyor. Topspin oynayan bir oyuncu için bundan daha hızlı bir tahtaya pek ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Kiley denen tahtayı deneyen birini bulmanız zor olacaktır.
Dinan SERTEL Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 yorumlar için teşekkürler.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap