Guest sekerkiz Oluşturma zamanı: 31 Ekim, 2010 Oluşturma zamanı: 31 Ekim, 2010 merhaba, mavi bulvarda oturuyorum, bayanım, masa tenisini çok seviyorum ve mümkünse profesyonel değilse çok iyi oynayan partnere ihtiyacım var, olabildiğince çok oynamak istiyorum, hayalpark buraya çok yakın olduğundan orda oynayabiliriz, ya da kapalı spor salonuna da gidebilirim bu işi ciddiye alıyor ve turnuvalara hazırlanmak istiyorum :) sporu çok seviyorum, her an heryerde spor yapabilirim :) ama onsuz yaşayamam :) günün her saati ve hergün oynayabilirim,
umur Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2010 gökçenur u bulup oynasana ablacım klübündedir şimdi
Guest sekerkiz Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2010 kimden bahsediyosun sen yaaaaaaaaa tanımadığım etmediğim isimler söylemesene bana!!!!!!!! gökçenur u bulup oynasana ablacım klübündedir şimdi
cenk Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2015 merhaba, mavi bulvarda oturuyorum, bayanım, masa tenisini çok seviyorum ve mümkünse profesyonel değilse çok iyi oynayan partnere ihtiyacım var, olabildiğince çok oynamak istiyorum, hayalpark buraya çok yakın olduğundan orda oynayabiliriz, ya da kapalı spor salonuna da gidebilirim bu işi ciddiye alıyor ve turnuvalara hazırlanmak istiyorum :) sporu çok seviyorum, her an heryerde spor yapabilirim :) ama onsuz yaşayamam :) günün her saati ve hergün oynayabilirim, slm bnde masa tenisini seviyorum ve hayalparka yakınım isterseniz oynayabiliriz iyi günler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap