Guest Kanoute Oluşturma zamanı: 17 Mayıs, 2005 Oluşturma zamanı: 17 Mayıs, 2005 mekan benden. masa var rakip yok:)
Guest Kanoute Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2005 Adanada kimse yok anlaşılan.
Guest Sakar Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2005 selam arkadas.adana da rakip bulunamaz olur mu?en az 10 tane spor klubu var.birine ugra misafir ol.sana istedigin kadar oyuncu bulurlar. bu arada pazar gunune kadar osmaniye deyim.yolun duserse haberim olsun.biraz oynariz.
Guest Kanoute Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2005 nere var bu spor klüpleri. ben sonradan geldimde bilemiyorum yardımcı olursan sevinirim. güzel kaliteli bir yer vasa üye olmak isterim.
Guest Druid Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2005 en basitinden çukurova üniv bi ura sana bisürü rakip çıkarsınlar:)) adanada olmas mı ya
Guest Zaborsski Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2005 zercant09@yahoo.com bana ulaşırsanız istediğiniz zaman oyniyabiliriz ben de antrman partneri arıyorum
Guest Butterfly Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2005 zercant09@yahoo.com bana ulaşırsanız istediğiniz zaman oyniyabiliriz ben de antrman partneri arıyorum oyun düzeyin nedir?daha önce bi kulüpte falan oynadın mı? nasıl raket kullanıyosun? bende osmaniyedeyim orada askerlik yapıyorum ... fırsat olursa oynayabiliriz neden olmasın ?
Guest Kanoute Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2005 Adanalılar bu siteyi pek bilmiyor anlaşılan:) oynamak isteyen olursa msn adresim fulhamx5@hotmail.com
Guest Kanoute Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2005 evet yok mu adanadan oynayan? :) rakip bulamıyoruz yaw
Guest Sakar Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2005 selam. bu hafta icinde adana da olacagim.goruselim.masa benden diyordun?ev de mi spor salonunda mi oynayacagiz?gorusmek uzere.
Guest joola_rossi_carbon_uğur Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 evet yok mu adanadan oynayan? :)rakip bulamıyoruz yaw ben varım sen nerdesin msn veriyorum----joola_rossicarbon_ugur@hotmail.com bekliyorum Adanalılar bu siteyi pek bilmiyor anlaşılan:)oynamak isteyen olursa msn adresim fulhamx5@hotmail.com slm.ben seninle oynamak isterim bende msn veriyorum joola_rossicarbon_ugur@hotmail.com okey mi? mekan benden. masa var rakip yok:) geleceğim masa nerde sen nerdesin be dostum büyük konuşma sana msn mi veriyom cevap yaz joola_rossicarbon_ugur@hotmail.com bekliyom
Guest cordoba_00 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 mekan benden. masa var rakip yok:) cordoba_00@hotmail.com orta sewiyeli 1 oyuncuyum.kendime göre partner arıyorum.warsa msn adresimi ekleyin
Guest cordoba_00 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 zercant09@yahoo.com bana ulaşırsanız istediğiniz zaman oyniyabiliriz ben de antrman partneri arıyorum senle de 1 ara oynayalım kardeş
Guest cordoba_00 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Adanalılar bu siteyi pek bilmiyor anlaşılan:)oynamak isteyen olursa msn adresim fulhamx5@hotmail.com tmm kardeş senle de oynarız orta düzeyde 1 oyuncuyum klübe filan gitmedim ama sürekli oynuyorum.
Guest cordoba_00 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 ben varım sen nerdesinmsn veriyorum----joola_rossicarbon_ugur@hotmail.com bekliyorum slm.ben seninle oynamak isterim bende msn veriyorum joola_rossicarbon_ugur@hotmail.com okey mi? geleceğim masa nerde sen nerdesin be dostum büyük konuşma sana msn mi veriyom cevap yaz joola_rossicarbon_ugur@hotmail.com bekliyom senle de oynayalım cordoba_00@hotmail.com. oynamaq isteyen eklesin
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Adana'da en az 20 tane benim bildiğim orta-üst seviye oyuncu bulunuyor.. Çukurova Üniversitesinde Lütfullah Aksungur sporsalonundan içeri gir sağa dön ilk kapıdan gir (o: Bizim çocuklar garanti ordadır: Taci,Ufuk,Sülo,Musti,Tuncay,belki Olcay,,Ömer,Kenan ve daha bir çok arkadaşımız,kardeşimiz var.. Bir çoğu ligde oynayan sporcular(1.lig,Adana kurumlar ligi) Hatta üniversite takımı da bu arkadaşlardan oluşuyor..
Guest msaidtr Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Oynamak isteyen olursa ünide veya başka yerde ben de arıyorum, iyi bilen msaidtr@hotmail.com
Guest msaidtr Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Oynamak isteyen olursa ünide veya başka yerde ben de arıyorum, iyi bilen msaidtr@hotmail.com
zhd Emre Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 İmzama bakın Ben de Adanadayım. İyi oynamıyorum, yani iddalı değilim ama antreman için oynayacak kişi arıyorum. Görüşelim. zhd_93@hotmail.com
Guest aliihsan Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 İmzama bakın Ben de Adanadayım. İyi oynamıyorum, yani iddalı değilim ama antreman için oynayacak kişi arıyorum. Görüşelim. zhd_93@hotmail.com Adanadayım oynamak isteyen arkadaşlarla haftanin 2 veya 3 günü oynayabillirim amacim kendimi geliştirmek orta halli bir oyuncu olduğumu düşünüyorum herkese kolay gelsin
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap