Murathan Oluşturma zamanı: 18 Ekim, 2010 Oluşturma zamanı: 18 Ekim, 2010 25 Ekim- 3 Kasım 2010 tarihleri arasında Güney Kore'nin Gwangju kentinde yapılacak olan Bedensel Engelliler Dünya Masa Tenisi şampiyonasına hazırlanan milli takım sporcuları Ankara'da kampa girdi.Dünya sıralamasında belirli yerlerde olanların katılabildikleri şampiyonaya Türkiye tarihinde ilk defa 9 sporcusuyla katılma başarısı elde etti. Teknik Direktörler İlhami Kılınçkaya, Yusuf Kılınçkaya ve Burçak Kaya yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sporcuların hepsi Güney Kore'den madalyayla döneceklerine inanıyorlar. Aşağıda isimleri yazılı Dünya şampiyonasına gitmeye hak kazanan sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Neslihan Kavas (K) Kübra Öcsoy Ümran Ertiş Ebru Can Hilal Türkkan Nergiz Altıntaş Kezban Çakır Abdullah Öztürk Nesim Turan
Bora Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2010 sporcu kardeşlerime başarılar dilerim.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 inşallah performansları en üst düzeyde olup başarılı sonuçlar alırız
Guest tuuba Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 bedensel engellilerde masa tenisinin Türkiye'deki gelişim süreci ile ilgili tez ödevim var bu konuda elinde döküman olan akdaşlardan bana yardım etmesini istiorum lüften!!!! bedensel engellilerde masa tenisi oyun kuralları,Türkiye'de nasıl, kim tarafından ortaya çıkarıldığı gibi konular adresim : tuuba_05_41@hotmail.com
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2010 bedensel engellilerde masa tenisinin Türkiye'deki gelişim süreci ile ilgili tez ödevim var bu konuda elinde döküman olan akdaşlardan bana yardım etmesini istiorum lüften!!!! bedensel engellilerde masa tenisi oyun kuralları,Türkiye'de nasıl, kim tarafından ortaya çıkarıldığı gibi konular adresim : tuuba_05_41@hotmail.com forumdan Tufan Yalçın bey ile irtiba ta geçmenizi öneririm o size gerekli yardımı yapacaktır...
Murathan Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2010 Güney Kore'de devam etmekte olan Bedensel Engelliler Dünya Masa Tenisi Şampiyonasında 7.klas oyuncumuz Kübra Öcsoy ferdilerde finale yükselmiştir.Yarın sabaha karşı yapılacak olan final maçında sporcumuz Kübra'ya başarılar diliyorum.
KursaD Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2010 Güney Kore'de devam etmekte olan Bedensel Engelliler Dünya Masa Tenisi Şampiyonasında 7.klas oyuncumuz Kübra Öcsoy ferdilerde finale yükselmiştir.Yarın sabaha karşı yapılacak olan final maçında sporcumuz Kübra'ya başarılar diliyorum. Çok güzel bi haber. Başarılar Kübra'ya
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2010 10. klas sporcumuz Ümran Ertiş 3-4 maçına bu sabah 04'de çıkacaktı ama şu an sonuçlardan haber yok. Kübra ve Ümrana başarılar...
Murathan Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2010 10. klas oyuncumuz Ümran Ertiş 3.lük maçını 3-1 kazanarak Dünya 3. sü, 7. klas oyuncumuz Kübra Öcsoy ise final maçını 3-1 kaybederek ferdilerde Dünya 2. si oldular, sporcu kardeşlerimi ve emeği geçenleri kutluyorum. Takım maçlarına da bugün başlandı, bu kategoride de sporcularımızdan başarılı sonuçlar bekliyoruz.
ongun Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2010 Bizim sporcularımız, bizim antrenörlerimiz. Türlü fedakarlıklarla, kazanmak için yola çıkmışlar. Ve kazanıyorlar. Hepsine helal olsun. İstemek, azmetmek ve sonunda başarıya ulaşmanın tatmininden öte ne olabilir? İmreniyorum vallahi. Dereceye giremeseler bile MİLLİ TAKIMIMIZLA gurur duyuyorum. Örnek teşkil ediyorlar. Hepimiz için. Takım maçlarında da takımımıza başarılar diliyorum. Hatta şimdiden tebrik ediyorum. :alkis:
Murathan Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Takım maçları sonucunda finale çıkan kızlarımız finalde Çin'e yenilerek Dünya 2.si, 3-4 maçı yapan erkeklerimiz ise İsveç'i yenerek Dünya 3. sü oldular. Bu güzel başarıdan dolayı sporcularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyoruz.Sporcularımız toplamda 2 tane Dünya ikinciliği, 2 tane de Dünya 3.lüğü ile büyük bir başarıya imza atarak Güney Kore'de sona eren Bedensel Engelliler Dünya Masa Tenisi Şampiyonasını tamamlamışlardır.
Guest Cengizpenol Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2010 Gerçekten büyük başarı.. Hepsini gönülden kutluyorum.. Aslında dönüş tarihlerini bilsek ve havaalanında karşılasak fena olmaz.. Bu konuda bilgilendirebilecek birileri var mı?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap