adem boncukoglu Oluşturma zamanı: 28 Eylül, 2010 Oluşturma zamanı: 28 Eylül, 2010 Samsun İl Temsilcisi Vedat DEMİRCİ'nin bana söylediğine göre: "16-17 Ekim günleri Samsun'da halka açık turnuva olacak. Sporcular lisanslı ve lisanssız olarak ikiye ayrılacaklar." Ben artık Giresun'da görev yapmadığım için (Bolu'ya tayin oldum)katılamayacağımı söyledim. Katılacak arkadaşlara ve düzenleyenlere selamlar, inşallah tekrar oynama fırsatı buluruz başka bir zaman.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2010 Bende sıcak bakıyorum bu işe, gelebilirim. Eğer bir minibüs kiralanırsa daha iyi olur sanırım.
Guest zekeriya ay Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2010 heeey ünyeli kardeşlerm :) samsuna gidip samsunu dağıtalımmı ? nevşehirden sonra hiç oynamadım ama tecrübem yeter. lisansımda olmadığına göre :)) esen kalın
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2010 heeey ünyeli kardeşlerm :) samsuna gidip samsunu dağıtalımmı ? nevşehirden sonra hiç oynamadım ama tecrübem yeter. lisansımda olmadığına göre :)) esen kalın işte dişime göre bir rakip:) zaten uzun zamandır diş biliyorum sana.
linkinpark_sefa Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2010 çarşambada yaşıyorum ama üni.deyim şans işte yazın yapsalarya şu turnuvaları :S
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap