ongun Oluşturma zamanı: 26 Eylül, 2010 Oluşturma zamanı: 26 Eylül, 2010 Ders: Konu: Bu videoları seyrettiniz mi? Seyretmeniz gerek. Haftaya herkes bu videoları seyretmiş olarak gelsin. Arka sıradakiler aranızda konuşmayın. Aperatif - http://www.youtube.c...gYg&feature=fvw Ana yemek - http://www.youtube.c...h?v=I71SRuHzscY Tatlı -
Saadettin Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Tatlıyı almayayım diyetteyim ama diğerleri enfes olmuş Ongun.. Teşekkürler..
ongun Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Afiyet olsun Saadettin abi ama ben pişirmedim dışardan hazır getirttim.
umur kartal Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 bir sorum olacak hocam.servislere dikkat ettim genel olarak koluyla saklayarak atıyor o yanlış değil mi?
Bora Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 genel olarak koluyla saklayarak atıyor o yanlış değil mi? vakti zamanında serbestti.
ongun Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Eski kurallara uygun, yeni kurallara aykırı.
Bora Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 yemeğin üstüne tatlı iyi gitti yanlız
umur kartal Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2010 bu konuda çok dertliyimde o yüzden sordum.hocam sürekli servisleri gizlemeden at diye kızıyordu bana :)
Enduro Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 Efsane'ye saygılarımızı yolluyoruz. İkinci videodaki Timo'ya karşı aldığı son sayıyı onlarca kez izlemişimdir. Videonun adı "The Mozart Of Table Tennis" ama son sayıda tabir yerindeyse "Kara üzüm habbesi" çalıyor. : Bu mudur, budur...
ongun Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 Efsane'ye saygılarımızı yolluyoruz. İkinci videodaki Timo'ya karşı aldığı son sayıyı onlarca kez izlemişimdir. Videonun adı "The Mozart Of Table Tennis" ama son sayıda tabir yerindeyse "Kara üzüm habbesi" çalıyor. : Bu mudur, budur... :lol: Budur Ahmet abi. :
ongun Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 yemeğin üstüne tatlı iyi gitti yanlız Bir de çay mı söylesek ne yapsak?
Saadettin Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 Tek şekerli olsun Ongun.. Bende isterim...
Bora Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2010 Bir de çay mı söylesek ne yapsak? bol şekerli olmak suretiyle 1 tane de ben rica edeyim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap