Guest nightmare07 Oluşturma zamanı: 18 Eylül, 2010 Oluşturma zamanı: 18 Eylül, 2010 arkadaşlar mühendislik öğrencisiyim isteyenlerle oynayabiliriz besyonun salonunda var masalar
Guest orhanbaser Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2011 ben egitim fakültesindeyim .. rakip yok ortada bi ara oynayalım .. bizim ünide takım falan yok mu bunu profesyonel oynatacak biri falan?
cashır Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2012 merhaba arkadaşlar ısparta sdü de kyk da kalıorum yurtlar arası turnuva ıcın kyk da aynı bolgede olunca ortak bı takım cıkabılıyormus prof. arkdslar varsa ırtıbata gecelım antalyayada gelıp gıdıyorum gelıgımde oynayabılcegımız arkdslardan haber beklıyorum 1
sedat33 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2015 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2015 Hangi fakultede hangi gunler ve saatler arasinda oynuyorsunuz bilgi verir iseniz bende katilmak isterim
Pazir Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Bende Katılmak İsterim Bilgi Verirseniz Sevinirim
sedat33 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2015 Antalya Merkez Konyaalti kampusune mavi spor salonunda 1 masa var. Diger fakultelerde masa var mi bilmiyorum. Mavi spor salonunda oynayabliriz.
TheAF Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2017 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2017 Hocam oynamak isteyen varsa benle de iletişime geçebilirse sevinirim, uzun bir aradan sonra yeniden oynamaya başlamayı düşünüyorum fakat oynayabileceğim birini bulamıyorum bir türlü.
sedat33 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2017 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2017 Falez otel karşısındaki spor salonundaki masa tenisi salonuna gidiyoruz. Mavi spor salonunda antreman yaparsanız bende katılmak isterim. Gün saat belirtirseniz müsait olunca gelebilirim...
alieren Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2022 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2022 Falez otel karşısında ki spor salonu iyi. Gidenler var ise ses versin birlikte takılalım inşallah
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap