Guest gitarcı_x Oluşturma zamanı: 14 Eylül, 2010 Oluşturma zamanı: 14 Eylül, 2010 arkadaşlar yeni tahta aldım ancak tahta kuru cilası yok bu nedenle kıymıklar kolay çıkıcak gibi duruyor.Ne yapmam gerekir,herhangi bir marangoza gidip tahta cilası vurdursam sapa olur mu?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2010 Andro, Donic gibi markaların raket verniklerinden kullanmanız en mantıklısı.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2010 Ben normal ahşap verniği kullanıyorum, memnunum. İnce tabaka sür, 2 gün beklet, kurusun.
Bora Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2010 bence 2-3 kuruş için riske girmeyip herhangi bir ekipman markasının su bazlı verniğini kullanın. hem pratiktir, hem çabuk kurur, hem de istenildiği zaman zımparayla kolayca çıkarılabilir.
Guest gitarcı_x Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2010 çok teşekkürler arkadaşlar
Saadettin Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Eylül, 2010 İstanbuldaysan (Avrupa yakası) bana getir vernikleyeyim. Birşey gerektirmez.. Birde zımpara atarız tüm sorun kaybolur..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap