Kullanıcı: Emre İmamoğlu, Tarih / Saat: 02 Şubat 2012 - 16:42
Tenergy'den ucuz olacağını da tahmin ediyorum.
Aklıma gelmişken; Bundan sonra ilgisiz yorumları direkt sileceğim. İlgili arkadaşın uyarı seviyesi de arttırılacak.
.
Kullanıcı: Emre İmamoğlu, Tarih / Saat: 03 Şubat 2012 - 23:39
Bugün kullanma fırsatım oldu. Aurus ile Hexer HD arası bir lastik gibi. HD'den bir nebze daha yumuşak hisli. (HD T05'ten neredeyse daha sert) Üst lastik biraz daha yumuşak hissettiriyor da olabilir. Solüsyon hissi daha iyi. Benim tuner sürdüğüm HD bu kadar canlı değil. Gelen falsodan da daha çok etkileniyor, bunun pozitif etkisi servislerin daha dolu gitmesi olarak ortaya çıkıyor. Ben Clipper CR üstünde denedim, açıkçası çok keyifli olmasına rağmen rahat kontrol ettim dersem yalan olur. 5 kat off, off- bir tahta üstünde şahane olur gibi gözüküyor. Buna ek olarak şut, şutop gibi düz oyunu HD kadar rahat değil.
Sayın Hocam ilk yazınıza fena takıldım ...bir şeyler yazmasam ağustos böceği (böcek ötmekten ben suskunluktan) gibi çatlıyacaktım...
Genelde lastik yorumlarını okuduğumda dönüp dolaşıp hep tenergy yi yıkmayı hedefliyor....(üst seviye lastik yorumları)..Düşünüyorum BTF lastik 140 tl civarı diğeride 100 tl üzeri fiyatlarda...Biri pahalı da diğeri de ucuz değil anlamında...bu masrafı yapmaya değer mi..diye yazayım dedim...
Anladığım kadarıyla adidas spin ağırlıklı bir oyuna daha yatkın diyebilirmiyiz..
Ecel terleri döktüm yazarkene....Kocaeli Depreminin İstanbula yansımasında bile elim ayağım bu kadar titrememişti...
ktm