ozgur seker Oluşturma zamanı: 18 Ağustos, 2010 Oluşturma zamanı: 18 Ağustos, 2010 joo se hyuk-timo boll 4.16 da başlyana ralli güzel olmuş iki taraf da iyi atak yapmış. seyirciler çok mutlu joo se hyuk harika oynuyo. samsanov-oh sang eun joo se hyuk-samsanov
frknaltnk Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Merhaba , Youtube 2010 Dns ayarlarını yaptım fakat videoyu açtığım zaman şoyle bir hatayla karşılaşıyorum ; " An error ocurred , please try again later " . Ne yapmam gerek bi fikriniz var mı ?
ozgur seker Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Merhaba , Youtube 2010 Dns ayarlarını yaptım fakat videoyu açtığım zaman şoyle bir hatayla karşılaşıyorum ; " An error ocurred , please try again later " . Ne yapmam gerek bi fikriniz var mı ? ben de onla karşılaşıyodum adobe flash player ın son versiyonunu yükle o zaman da düzelmezse tekrar yaz.
frknaltnk Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2010 tamam hallettim.. Flash playerin en son sürümü yüklüydü. En son çıkan youtube ping numarasını kaydettim. Düzeldi. Teşekkür ederim yinede..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap