gunesindostu Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2010 Oluşturma zamanı: 5 Temmuz, 2010 arkadaslar arkadasim almanyada 1 aya gelcek orda tahta raket fiyatlari ne durumda ..Biliyorsunuz hersey yurtdısında daha ucuz oluor vergiden dolayi. alman sitesi bilen varmi arkadaslar...şimdiden tesekkurler kendinize iyi bakın..
Guest Cengizpenol Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2010 Arkadaşın Almanyadan aldığında yine vergi ödeyecek. Dolayısıyla ucuz olmayacak. Sen buradan sipariş verirsen belki biraz ucuza mal olur.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2010 arkadaslar arkadasim almanyada 1 aya gelcek orda tahta raket fiyatlari ne durumda ..Biliyorsunuz hersey yurtdısında daha ucuz oluor vergiden dolayi. alman sitesi bilen varmi arkadaslar...şimdiden tesekkurler kendinize iyi bakın.. www.contra.de mesela... ama orada da vergi var ve Donic ürünleri mesela burada Hazerspor'da aynı, hatta daha ucuz. Tek tavsiye edebileceğim : Donic Bio Clean 1000 ml Ben 1 kere aldım tüm Ümraniye ekibi olarak uzun süredir halen kullanıyoruz.
gunesindostu Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2010 tesekkurler arkadaslar vazcaydım almanyadan:)su kpss bitsin de alıcam bişeyler cxokcok tesekkur ederim ilgilenip msg attiniz icin
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap