Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2005 Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2005 Arkadaşlar cumartesi akşamı için eğlence yeri ile ilgili bilgileri veriyorum. Anlaşma yapılan yer ünlü DEDİKODULU MEYHANE. Saat 8'den sonra orada olacağız ve sınırsız limit ve eğlence.zannederim 3 ayrı sanatçı program yapacak.PİNG DUYDUNMUUU Fiyata gelince herşey dahil 35 YTL... Eğlenceye katılacak arkadaşlar lütfen 06.05.2005 tarihine kadar Tsubasaya bildirsinler.Katılım listesine göre rezerve yapılacak.Zaten burası hep dolu oluyor...
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 ... sınırsız limit ... sinir = limit sinirsiz limit = sinirsiz sinir = limitsiz limit ??? limitsiz icki mi demek istedin acep??
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 abi içki yerli mi yoksa yabancı içeibliyomuyuz? :) slm ozan naber...sana kişisel mesaj attım cumartesi gecesi eğlencesi için...ulaştığına dair bilgi verirsen sevinirim...hoşçakal... :B:
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2005 Benide yazın. Ama yaş sorun yaratmasın 17 olmamdan dolayı??
Ertan Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2005 1- tsubasa 2- tufan yalcin ve eşi 3- burak yalın 4- erdem kemiksiz 5- arno 6- aca 7- koray er 8- geno 9- Ertan 10- Selçuk Çöplü yeni liste bu sekilde :)
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2005 1- tsubasa2- tufan yalcin ve eşi 3- burak yalın 4- erdem kemiksiz 5- arno 6- aca 7- koray er 8- geno 9- Ertan 10- Selçuk Çöplü 11-bluest 12-toranomon ve eşi :) ben de mi hatunu getirsem ne :) slm arkadaşlar..buluşmaya gelecek olan herkes eğlenceye de geliyor demek ki... :B: kalabalık olmamız iyi olur...nerede ve nasıl bir araya geleceğimiz hakkında bilgilendirir misiniz beni...
Guest Simurg Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 1- tsubasa 2- tufan yalcin ve eşi 3- burak yalın 4- erdem kemiksiz 5- arno 6- aca 7- koray er 8- geno 9- Ertan 10- Selçuk Çöplü 11-bluest 12-toranomon ve eşi :) 13- Simurg
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 nurdanı göremiyorum.Düşünmek bile istemiyorum gelmeyeceğini
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2005 Evt ya Nurdan ve Serkan abinin gelemeyeceğine ben de cidden çok üzüldüm.. Onlarsız olmaz ki pffff (
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2005 Evt ya Nurdan ve Serkan abinin gelemeyeceğine ben de cidden çok üzüldüm.. Onlarsız olmaz ki pffff ( Aloooo, biz de gelmiyoruz, bize uzulen yok mu yaw?? :B:
Ertan Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2005 Herhalde hepiniz ben geliyorum diye gelmiyorsunuz.
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2005 Herhalde hepiniz ben geliyorum diye gelmiyorsunuz. Valla Ertan bey, bizim sizden korkumuz yok, icabinda kac kere FB'ye gelip boyumuzun olcusunu almis adamiz... :B:
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2005 evt geceye gidemedik ama salondaki buluşmanın tadını çıkardık
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap