Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Evet, fındık fıstık ve muz; zaten kıllı bir insanım, hepten maymuna döndüm Ersun abi :)
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 body building çalışan bir arkadaşım badem önerdi. gayet faydalı bir şeymiş internetten kontrol edin içinize sinerse diyetinize dahil edin Evet magnezyumu araştırırken ben de gördüm, 100 miligramında en fazla magnezyum içeren besin o...
ozgur seker Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 tüm yazıları okuduktan sonra hala yediklerimin içerdikleri şeylere dikkat etmezsem yazıklar olsun. günde 5-6 badem atsam ağzıma yeter herhalde.
fatih engin Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2012 Yazılar çok faydalı. Bende de çok çabuk yorgunluk belirtileri oluyor. Sanırım bunda yeterli kondisyonun olmamasının yanında magnezyum eksikliğinin de etkisi var. Cebimize günde 5-6 badem atalım bari
aaozkan Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 Yazılar çok faydalı. Bende de çok çabuk yorgunluk belirtileri oluyor. Sanırım bunda yeterli kondisyonun olmamasının yanında magnezyum eksikliğinin de etkisi var. Cebimize günde 5-6 badem atalım bari Fatih hocam valla ben badem manyağıyım desem yeri var her gece en az 50 gram civarında yiyorum insanı çok enerjik yapıyor:)) bu doğru ama sadece badem bu iş için yerterli değil proteinden zengin ve ayrıca şeker içeriği bol olan besinlerde tüketmek gerekiyor tabiki bunların hepsini yedikten sonra bu enerjiyi atmak için masa tenisi yeterli olmayabilir
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2012 ... tabiki bunların hepsini yedikten sonra bu enerjiyi atmak için masa tenisi yeterli olmayabilir Bu da ayrı bir konu tabii
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2012 Fatih hocam herşeyin azı yarar.Fındık-fıstığın fazlası bile vücutda özellikle sırt bölgesinde lipob dediğimiz yağ bezleri oluşuyor.Hastane acil servisinde ben çok lipob aldım.Sporuda bilinçli yapacaksın.Düzenli beslendikten sonra hiçbirşey olmaz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap