Misafir Oluşturma zamanı: 29 Nisan, 2005 Oluşturma zamanı: 29 Nisan, 2005 arkadaşlar iyi günler ben atak ve kontrollü tahta lastik kombinasyonları arıyorum.bu konuda bana tavsiyesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum,kendim eskiden bir tibhar kullanıcısı olduğum için,tibhar rapid 2.0 lastik ve tibhar samsonov alpha tahta düşündüm,böyle bir kombinasyon nasıl olur?başka tavsiyeleriniz varsa onları öğrenmek isterim. ilginize şimdiden teşekkürler
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 arkadaşlar iyi günler ben atak ve kontrollü tahta lastik kombinasyonları arıyorum.bu konuda bana tavsiyesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum,kendim eskiden bir tibhar kullanıcısı olduğum için,tibhar rapid 2.0 lastik ve tibhar samsonov alpha tahta düşündüm,böyle bir kombinasyon nasıl olur?başka tavsiyeleriniz varsa onları öğrenmek isterim. ilginize şimdiden teşekkürler rapid tahta ile timo boll spirit kullandım bir süre...kontrol yönünden gayet iyi...atak yapmakta da zorlanmıyorsun...ama toplar fazla spinli gitmiyor..tabi bu benim kabiliyetsizliğimden de olabilir...ama bence iyi bir kombinasyon olur...
Recommended Posts