Guest CaptainJack Oluşturma zamanı: 29 Nisan, 2005 Oluşturma zamanı: 29 Nisan, 2005 Forum üyelerimiz acaba masa tenisi haricinde hangi sporlarla uğraşıyorlar bakalım?Şahsen ben hiç bi sporla uğraşmıyorum.(Tabii ısınmak için koşup esneme hareketleri yapıyoruz ama onlarıda masa tenisinin içine dahil ettim.)Bu arada uzun atlama konusunda bi bilgisi olan var mı?Beden Eğitiminin karneye beş geçmesi için en az 5m atlamam lazımda
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 Futbol oynuyorum hatta bugun halı sahada sınıf maçı var. Halkoyunlarını da spor olarak sayabilirim. E tabi bir de yazın yüzüyoruz : Uzun atlama konusunda pek bir fikrim yok ama en son ortaokulda yapıyorduk onu.. 3-4 yıl önce 3 metre atlayabildiğime göre biraz çalışırsan sanırım 5 metre atlayabilirsin ama yinede zor..
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2005 ben voleybol ile ilgileniyorum özellikle beachvolley.birde uzakdoğu sporlarıyla ilgileniyorum..
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2005 ben voleybol,beachvoley,dövüş sporları,dövüş sanatları,yüzme,body
Guest İ.Furkan Sarier Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Şahsen benim masatenisi harici sporum yok. Senin 5m atlayışında da fikrim yok. Ama çalışırsan başarabilirsin :B:
Guest Can Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 ben 3 sene judo yaptım.1 yıl Taekwando.şimdide 3 yıldır masatenisi oynuyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Ben orta 2 ye giderken uzun atlamada izmirde ilk 8'e girmiştim. 4 metre civarı atlıyoduk. am uzun süredir atletizmle ilgili bişey yapmıyom. Arada bir futbol maçı yapıyoz bizde. 2 senede taekwondo yapmıştım. bi arada kort tenise başlamak istedim ama baktım ki bileğimi sertleştiriyor. masa tenisini oynamam zorlaşacağı için hemen bıraktım.
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2005 ilk okulda basketbol ve hentbol ortaokulda voleybol lisede futbol üniversitede masatenisini lisanslı oynadım bi spor yapmadan duramam ben :) Terlemiş yorulmuş bir yere oturmuş birşeyler içerken duyduğum huzur keyif başka birşeyde yok... masatenisi haricinde sadece bilardo oynuyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap