Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 16 Mayıs, 2010 Oluşturma zamanı: 16 Mayıs, 2010 İstanbul İl temsilciliğinin sitesinde 29 30 mayıs tarihlerinde fetih kupası olacağı gözüküyor acaba katılım nasıl oluyor bilen var mı ? iletişim için bi bilgi de bulamadım sitede ! yer : tozkoparan http://mtist.com/faaliyet.htm
cagan Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Mayıs o mayıs Valla bildiğim kadarıyla Belediye düzenliyor.Cumhuriyet kupası yapmak zul gelmiş,Fetih kupası yapalım demişler herhalde.Formatı da sanırım daha önceki Cumhuriyet kupası gibi olacak.Her kategoride(minikler,yıldızlar,gençler,büyükler) ilk 5 e giren oyunculara para ödülü verilecek ve sadece lisanslı sporcular katılabilecek diye biliyorum.
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Mayıs o mayıs Valla bildiğim kadarıyla Belediye düzenliyor.Cumhuriyet kupası yapmak zul gelmiş,Fetih kupası yapalım demişler herhalde.Formatı da sanırım daha önceki Cumhuriyet kupası gibi olacak.Her kategoride(minikler,yıldızlar,gençler,büyükler) ilk 5 e giren oyunculara para ödülü verilecek ve sadece lisanslı sporcular katılabilecek diye biliyorum. Bende geliyorum ! :)
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Mayıs o mayıs Valla bildiğim kadarıyla Belediye düzenliyor.Cumhuriyet kupası yapmak zul gelmiş,Fetih kupası yapalım demişler herhalde.Formatı da sanırım daha önceki Cumhuriyet kupası gibi olacak.Her kategoride(minikler,yıldızlar,gençler,büyükler) ilk 5 e giren oyunculara para ödülü verilecek ve sadece lisanslı sporcular katılabilecek diye biliyorum. düzelttim peki katılım nasıl oluyordu salona gidince mi isimler yazdırılıyordu geçen senelerde ?
cagan Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Klüpler, isimleri antrenörleri(sorumluları) vasıtasıyla bildiriyor..Ferdi katılacak olanlarda GSİM'e gidip başvuruyor diye biliyorum..
frknaltnk Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Çağan abi bunda para var mı acaba..? Sorduğumda cumhuriyet kupasının kalktığını soylemişlerdi..
cagan Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Valla madem özel bir gün vesilesi ile turnuva yapıyorlar,e para ödülü de olacaktır diye tahmin ediyorum..Kuru kuruya turnuva yapmak yakışır mı
frknaltnk Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Valla madem özel bir gün vesilesi ile turnuva yapıyorlar,e para ödülü de olacaktır diye tahmin ediyorum..Kuru kuruya turnuva yapmak yakışır mı Hehehe :) Artık götürürsün paraları gibime geliyor :)
cagan Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Son 5'e para verirlerse neden olmasın :gulumse:
ibrahima Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Cumhuriyeti kaldıramayınca kupasını kaldırdılar herhalde. Çağan abi bunda para var mı acaba..? Sorduğumda cumhuriyet kupasının kalktığını soylemişlerdi..
ongun Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2010 Cumhuriyet Kupası OUT Fetih Kupası IN ...Vay be. Pek yakında... Lale Devri Kupası, Fetret Devri Müsabakaları, Mercidabık ve Ridaniye Zaferi Turnuvaları düzenlenecektir. Hünkarımız tarafından, dereceye giren sporcu tebasına, pek kıymetli para ödülleri dağıtılacaktır: Birinciye 100 gümüş akçe, İkinciye 50 mangır, Üçüncüye 25 cırık. Bundan böyle düzenlenecek spor organizasyonlarının pek gereksiz öneme haiz aşağıdaki tarihlere denk düşmemesi için azami dikkat sarfedilecek, gerekirse dokuz takla atılacaktır. Tüm meee-leyen ahalimize duyrulur. 29 ekim, 23 nisan, 19 mayıs, 30 ağustos, 18 mart, 6 ekim...
Guest muratkocaeli Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2010 Cumhuriyet Kupası OUT Fetih Kupası IN ...Vay be. Pek yakında... Lale Devri Kupası, Fetret Devri Müsabakaları, Mercidabık ve Ridaniye Zaferi Turnuvaları düzenlenecektir. Hünkarımız tarafından, dereceye giren sporcu tebasına, pek kıymetli para ödülleri dağıtılacaktır: Birinciye 100 gümüş akçe, İkinciye 50 mangır, Üçüncüye 25 cırık. Bundan böyle düzenlenecek spor organizasyonlarının pek gereksiz öneme haiz aşağıdaki tarihlere denk düşmemesi için azami dikkat sarfedilecek, gerekirse dokuz takla atılacaktır. Tüm meee-leyen ahalimize duyrulur. 29 ekim, 23 nisan, 19 mayıs, 30 ağustos, 18 mart, 6 ekim... Güzel yazmışın arkadaşım Cumhuriyet kupasının kaldırılması hoş olmamış
onurzaim Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2010 Finallerim başlayacak. Gelemeyeceğim .
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap