Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 15 Mayıs, 2010 Oluşturma zamanı: 15 Mayıs, 2010 http://www.flashdersi.com/flash/fbook/aynisinibulTT/aynisinibul.html Arkadaşlar, hata kontrolü ve düzenleme işlemleri devam ediyor. O yüzden ufak tefek hataları fazla önemsemeyin.
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Ekmeğini Yediğim Sivas tabiriyle iyiceymiş, Memleketim Kayseri tabiriyle oyun tavatirmiş.
onurzaim Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Abi ilk 3 oyunda ilk kartta hep Timo Boll çıktı. Kayırmayın lütfen bu adamı.
Enduro Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Elinize sağlık Hakan Bey, güzel olmuş. İlk bir kaç oyunda en iyi dereceyi yapıyorsunuz, sonrasında iyice karıştırmaya başlıyor insan. :gulumse: Peki ilk 10'daki sıralama değişince fotoğraflar da otomatik değişecek mi? (Bazen çok gıcık olabiliyorum... :gulumse: )
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Elinize sağlık Hakan Bey, güzel olmuş. İlk bir kaç oyunda en iyi dereceyi yapıyorsunuz, sonrasında iyice karıştırmaya başlıyor insan. :gulumse: Peki ilk 10'daki sıralama değişince fotoğraflar da otomatik değişecek mi? (Bazen çok gıcık olabiliyorum... :gulumse: ) Oyunu ücretli yapayım o zaman fotoğrafları da değişir, oyuncuların en spinli videoları da eklenir.... Şaka bir yana; otomatik değişmese de çok kolay kopyala yapıştır şekilde fotolar güncelenebilir...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Abi ilk 3 oyunda ilk kartta hep Timo Boll çıktı. Kayırmayın lütfen bu adamı. Tekrar ITTF'de ilk 3e girdiği içindir belki....
Enduro Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 20 saniye, artık uyumaya gidebilirim. :gulumse:
ongun Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2010 Tebrikler, çok güzel olmuş! Ama ilk kart çevrilmeden, sürenin işlememesi gerekirdi zannımca. O yüzden yorumumu geri alıyorum. Hiç güzel olmamış, hıh!...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Tebrikler çok hoş olmuş
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 İyi olmuş Hakan Abi eline sağlık. 20 saniye yaptım şimdilik :gulumse:
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2010 20 saniyede yapanları kutlarım. Bu kadar hızlı yapılmaz diyordum.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Hataları düzelttim. Puanlama da ufak bir hata vardı, onu da yok ettim. Bu yüzden eski skorları sildim. İlk turun galipleri aynı başarıyı bakalım bu versiyonda da gösterebilecekler mi? (Özellikle Enduro arkadaşımız, bir değil üç kere çok iyi sürelerde yapmış!) Aynısını Bul
ongun Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Hataları düzelttim. Puanlama da ufak bir hata vardı, onu da yok ettim. Bu yüzden eski skorları sildim. İlk turun galipleri aynı başarıyı bakalım bu versiyonda da gösterebilecekler mi? (Özellikle Enduro arkadaşımız, bir değil üç kere çok iyi sürelerde yapmış!) Aynısını Bul Enduro abiyi tebrik ederim 19. olmuş. Peki ilk 18 kişi kimdi?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Enduro abiyi tebrik ederim 19. olmuş. Peki ilk 18 kişi kimdi? Ongun, bu konuda ciddi misin değil misin anlayamadım. 19 saniye o; 1,2 ve 3. sırada Enduro.
ongun Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Ongun, bu konuda ciddi misin değil misin anlayamadım. 19 saniye o; 1,2 ve 3. sırada Enduro. Çok teessüf ettim şimdi Hakan Bey, ben ve ciddiyet birarada... Hiç olacak iş mi yani.
Enduro Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2010 Benden geçti artık, ben vetaran oldum. Ne kaçış ama. :gulumse:
ozgur seker Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2010 aslinda oyuncularin bircok fotoğrafı eklenip yarışmacının oyuncuyu tanıması da sağlanabilir öyle çok daha zor ve zevkli olur
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2010 aslinda oyuncularin bircok fotoğrafı eklenip yarışmacının oyuncuyu tanıması da sağlanabilir öyle çok daha zor ve zevkli olur Daha zevkli olabilecek 100 tane fikir daha sayabilirim. Ama vakit yok bunları yapmaya, özel istek olursa ücret karşılığı yaparım o başka mesele.
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2010 rekor bende şimdilik :)
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2010 ongun hocamla bende yaptık beraber 2. olduk :)
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2010 rekor bende şimdilik :) Tebrikler, o rekor kolay kolay değişmez...
ongun Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2010 ongun hocamla bende yaptık beraber 2. olduk :) Doğru değil. Ben olay anında Jennifer Connelly ile beraberdim, Leonardo DiCaprio şahidimdir. Sadece arkadaşız.
Guest Timmy Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2011 Biraz eski konu ama 1. olduğumu yazayım dedim. :P
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2011 Biraz eski konu ama 1. olduğumu yazayım dedim. :P Burak KARATATAR 'mısınız?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap