Guest Can Oluşturma zamanı: 21 Nisan, 2005 Oluşturma zamanı: 21 Nisan, 2005 bana çok ilginç geldi ilk defa böyle bi resim görüyorum.maçlarını izlemek isteridim. bu sporcular İran'da oynuyorlarmış.( : belli olmuyormu?)
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2005 masa tenisi aşkı sınır tanımıyor
Guest Simurg Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2005 bana çok ilginç geldi ilk defa böyle bi resim görüyorum.maçlarını izlemek isteridim. maçlarında özel bir durum olduğunu düşünmüyorum. belki lüzumsuz ve yanlış anlaşılma ihtmali olmasına rağmen yazmadan edemedim. bu fotoğraftaki sporcuların sadece kıyafetleri farklı. bu durumu gözden kaçırmamamak lazım sanırım...
Guest MehmetAli Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2005 Bence de spor evrenseldir. Biz de işyerinde takım elbise kravatla masa tenisi oynuyoruz. Hem de 1-2 saat.
Guest CaptainJack Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2005 Şaşıralacak bir durum yok bence.Sonuçta onlarda insan. Eh hepimizin bildiği üzere şu ufak tefek raketi eline bir alan bir daha bırakamıyor.İster şortla olsun, ister şortla, ister pantolonla...
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2005 Türkiye şampiyonasında bacağında siyah çorapla oynayan kız vardı bizim arkadaşlar tarafından itici karşılandı hem de açık renk şortları vardı...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap