cagan Oluşturma zamanı: 23 Nisan, 2010 Oluşturma zamanı: 23 Nisan, 2010 Bir tenergy muadili lastik daha mı? Tıklayın!!
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2010 Aldım ben ama daha denemedim. Birazcık ağır gibi sanki.
ongun Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2010 Yasaka'nın "Rakza 7" lastiğinde deneyim sahibi, en az iki yıllık masa tenisi tecrübesi olan, askerliğini yapmış, okunaklı yorum yazabilen eleman aranıyor. Sevabına. (Lastik Dandoy'da indirimde şu an.)
onurzaim Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2010 Ben Halil Hacı'nın raketi üzerinde biraz oynadım. Clipper tahta üzerinde tutarlı bir lastikti. Clipper tahta bana normalde hızlı geliyor. Çin lastiklerine alışkın olduğum için istediğim servis, servis karşılama yakın masa yumuşak spin performansını alamadım. Sadece kontrollü olduğunu ve hızlı bir lastik olduğu söylebilrim. Hızı orta spini de orta. Lineer bir lastik görüntüsü verdi. Orta mesafe peroformansı gibiysdi Tenergy muadili olup olmadığığını daha geniş laboratuar ortamına kavuştuktan sonra anlayabileceğim. Bu 15 dk lık oyundaun sonra yaptığım bir yorumdur. Ayrıca askerliğimi de yapmadım bu yüzden Ciddiye almayabilirsiniz. Şimdilik bu kadar.
ongun Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2010 Teşekkür ederim. Ben lastiğimde performans istemem. İyi performans sergileyen lastikler başarılı sanatçılar gibi kaprisli olur. Ben kaprise gelemem. Efendi olsun, tutarlı olsun, çok atmasın, top tutsun, ben de alayım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap