Fatih Birinci Oluşturma zamanı: 21 Nisan, 2010 Oluşturma zamanı: 21 Nisan, 2010 Arkadaşlar takvim kısmında 22-25 Nisan 2010 tarihinde Bursa'da Gençler Türkiye Şampiyonası olduğu yazıyor. Bu şampiyonanın Bursa'da hangi salonda ve hangi saatlerde olacağını bilen varsa lütfen belirtebilir mi? Gidelim izleyelim.
rebel Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2010 Osmangazi Dikkaldırım Spor Salonu’nda yarın başlıyor ama saatini bilmiyorum.öğleden sonra olur heralde.
KursaD Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2010 gelmeyı cok ıstıyordum ama okul ve sınavlar ızın vermedı bıdahakı sefere ınsallah
Guest Taha Çalışkan Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2010 Ben geliyorum hatta birazdan bursaya gidecek olan otobüse binecez... :)
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2010 Ben geliyorum hatta birazdan bursaya gidecek olan otobüse binecez... :) Taha maç saatlerini biliyorsundur sanırım?
Guest Taha Çalışkan Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2010 Taha maç saatlerini biliyorsundur sanırım? Kusura bakma cevap veremedim mesaji attiginda otobusteydim ama yinede aklinda bulunsun diue soyliyim bu tur turnuvalar genellikle sabah 9 da baslar aksam 8 e kadar surer... ;)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap