ararat1973 Oluşturma zamanı: 11 Nisan, 2010 Oluşturma zamanı: 11 Nisan, 2010 Ben eski nesil lastiklerimi ilk yapıştırmamda yine eski nesil solusyon kullanarak yapıştırıyorum. Fakat bir kez yapıştırdıktan sonra eğer lastik tahtadan ayrılmazsa solusyonlamıyorum. Bu durumda ben solusyon yasağına uymuş oluyormuyum
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2010 Evet. Ama en azından yapıştırdıktan 2-3 gün sonra. Solvent uçup gittikten sonra ne ile yapıştırdığınızın bir önemi kalmıyor.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2010 Evet. Ama en azından yapıştırdıktan 2-3 gün sonra. Solvent uçup gittikten sonra ne ile yapıştırdığınızın bir önemi kalmıyor. Güzel. 2 - 3 günlük etki süresini tahmin ettiğimden artık buna dikkat ediyorum. Her ne kadar solusyon kullansam bile turnuvaların kaderinde bir değişikliğe neden olmasamda, arkadaşlarım solusyon yasağına uyarken yeni solusyonlanmış lastik kullanmak hoşuma gitmiyordu. Bundan sonra uygulamam bu yönde olacak.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap