Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 6 Nisan, 2010 Oluşturma zamanı: 6 Nisan, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=h4-NLWf3O_w Timo 3-0 yenilmiş (Şubat 2010). Fakat 2. sette 9-5 , 3. sette 10-7 öndeyken. Sakatlıktan bahsedenler var ama resmen can sıkıntısı yüzünden Kreanga backhand vuruşları denemek istemiş sanki. Yoksa o kadar sakat sakat ta oynanmaz herhalde, FH ile vuracağı topları bile BH ile vurmuş.
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2010 o gün timo sakatti, o yüzden böyle onyadi, sabah maca cikmadan isinirlarken sakatlandi, ve o yüzden de mecburen oynadi. o gün bende oradaydim
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2010 o gün timo sakatti, o yüzden böyle onyadi, sabah maca cikmadan isinirlarken sakatlandi, ve o yüzden de mecburen oynadi. o gün bende oradaydim Yok mu yedek oyuncu ? Bu durumda sakat sakat maça çıkmak zorunda mı kalıyorlar? İstese o 2 seti alırdı yine de. İstek olmayınca olmuyor demekki...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2010 Yok mu yedek oyuncu ? Bu durumda sakat sakat maça çıkmak zorunda mı kalıyorlar? İstese o 2 seti alırdı yine de. İstek olmayınca olmuyor demekki... istek vardı ama sanki zorlamak istemiyor gibiydi... ben de ilk izledigimde bi sorun oldugunu anladım timo da... sonra maçı izledikten sonra yorumları falan okurken yabancı forumlarda o zaman anladım sakatlık olayının oldugunu...
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2010 herhalde kadrolar yazilmisti , yedek oyunculari olan keen trinko zaten orda yoktu, getirmemislerdi. zeten mac sonunda timo yla yapilan röportajdada belirtti, kendisini cok riske sokmak istemedigini önünde qatar ve kuwait open oldugunu söyledi ama maalesef onalra da katilamadi....
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2010 bu arada konu nun başlıgı yanlış yazılmış sanırım wand xi degil wang xi olacaktı...
Guest TYLAN Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2010 Video kaldırılmış sanırım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap