oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 26 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 26 Mart, 2010 Sayın forum sakinleri bu da benden kıyak olsun. Genç turkcell üyesi olanlar şu linkteki oyunu oynasınlar. http://www.gnctrkcllsessizsinema.com/ oyunu ben oynadım tüm cevapları yazıyorum fakat sırası değişiyor, artık bunların arasından doğrularını seçip yazınız. Biraz uğraşın bedava 100 kontör kazanmak olmaz.Ben oynadığımda ki cevapları; salon 1 1.Kurtlarla Dans 2.Bisiklet Hırsızları 3.Kızgın Boğa 4.Kaplan ve Ejderha 5.Esaretin Bedeli salon 2 1.Trafik 2.Cehennem Silahı 3.Akıl Defteri 4.Arka Pencere 5.Rezervuar Köpekleri salon 3 1.Gol 2.Bodyguard 3.Guguk Kuşu 4.Maymunlar Cehenneminden Kaçış 5.Oyuncak Hikayesi salon 4 1.Gladyatör 2.Eşkıya 3.Taksi Şoförü 4.Cesur Yürek 5.Yağmur Adam salon 5 1.Köstebek 2.Kara Şövalye 3.Akıl Oyunları 4.Vampirle Görüşme 5.Sınav Not: cevapların sırası değişmiştir... tek numara için tek yükleme oluyor. hadi kolay gelsin...
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2010 Kontör yüklendiği andan itibaren birgün içinde kullanılmalıdır!!! kuralları da okuyun lütfen.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2010 Kontörler sadece turkcellı aramak için kullanılabilir !!!
Guest donik Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2010 Kontör yüklendiği andan itibaren birgün içinde kullanılmalıdır!!! kuralları da okuyun lütfen. Cevaplar için sağ olun ben de bitirdim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap