Psychospin Oluşturma zamanı: 22 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 22 Mart, 2010 linkteki oyuncunun bh vuruşları bana değişik geldi. bilerek mi bu tür vuruşu var. mesela pütür kullandığı için felan. aşağıdaki linkte bizden bir oyuncu ile de maçı var. http://www.youtube.com/watch?v=foK5scOz5jQ
Guest mustafaozgul Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2010 Arkadas FH kisa tirtk, BH uzun tirtik oynuyor. Tipik masabasi. Keser gibi yapiyor ama alakasi yok. Bu nedenle karsidakinin toplar hep havalaniyor zaten videoda goruldugu uzere. Bir turlu hoslanamadigim kombi turu. Kullamaktan degil, karsimda kullanilmasindan :)
tufan Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2010 ıyyy yani fh kısa bh uzun pütür hic oynayamam hic sevmem oynadıgım oyundan da hayır gelmez zevki de olmaz sinir olurum dolayısıyla macı zaten veririm
cagan Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2010 Metin Mestanoğlu'nun yetiştirdiği,şu an İBB sporcusu olan Sanem Ezgi Şahin de aynı tarzda oynuyor..Backhand tarafında uzun,forehand tarafında kısa pütür kullanıyor..
onurzaim Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2010 Evet bizim sanem oynuyor böyle. Ama cüsseleri aynı değil. Ben de ilk defa bu kızı oynarken görüyorum. Bu stile karşı oynamak zor ve hiç keyifli değil.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap