Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 13 Mart, 2010 Oluşturma zamanı: 13 Mart, 2010 süprizlere hazırlıklı olmak lazım maçın sonu çok cekişmeli ve güzel olmuş.... artık zhang işi içine baya bi girdi:gulumse: ....
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2010 Güzel paylaşım teşekkürler Emre... yarı final maçı. Videonun sonunda Zhang'ın hocası Hao'nun elini sıkmıyor.
Bora Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 sağolun arkadaşlar. çok güzel 2 maç izledik sayenizde.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Güzel paylaşım teşekkürler Emre... yarı final maçı. Videonun sonunda Zhang'ın hocası Hao'nun elini sıkmıyor. sagol ömer aslında bu videoların hepsini birikince tek bi başlık altında toplayalım forum sakinlerinin daha kolaybulunabilmesi için...
ozgur seker Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 ma long zhang jike maçına hala inanamıyorum ya ma long ezdi geçti bence ama maçı kaybetti üzüldüm
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 sağolun arkadaşlar. çok güzel 2 maç izledik sayenizde. :gulumse:
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 zhang iyice bozdu işi.... wang liquin-zhang
onurzaim Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Ben tam maçı çektim ama parça parça. Birleştirebilirsem yabancı ve yerli forumdan linkini vereceğim.
Psychospin Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 terbiyesiz herif, resmen dönüp kıçını kaşımış Güzel paylaşım teşekkürler Emre... yarı final maçı. Videonun sonunda Zhang'ın hocası Hao'nun elini sıkmıyor.
Bora Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2010 Videonun sonunda Zhang'ın hocası Hao'nun elini sıkmıyor. kendince hao'yu aşağıladığını sanıyor ama aslında tv nin önünde bunu yaparak kendini aşağılamış oldu. her sayı sonrasında yüksek sesle böğüren birinin de hocası böyle olur zaten.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2010 kendisini de sevmezdim hocasını da sevmiyorum artık
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap