Guest Velihan Oluşturma zamanı: 2 Nisan, 2005 Oluşturma zamanı: 2 Nisan, 2005 antrenör olmayı düşünüyorum.antrenörlük başvuruları nasıl oluyor bunun hakkında bilgi almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2005 antrenör olmayı düşünüyorum.antrenörlük başvuruları nasıl oluyor bunun hakkında bilgi almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim bildiğim kadarıyla gençlik spora böyle bir kurs açıldığında haber verilmesi için bir dilekçe yazarsan sınav açılınca haber veriyorlar...hangi belgelerin gerektiği de yazıyordur herhalde..ama ndan pek emin değilim...ben de bekliyorum kurs açılmasını...gençlik spor il müdürlüğünün sitesinde açılacak kursların tarihleri ve yer bilgileri var..ordan bakabilirsin...iyi şanslar
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Antrenörlük kurslarını Gençlik spor genel müdürlüğü birimlerinden spor eğitimi daire başkanlığı açıyor. 2005 de açılması programlanmış kurslar 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Bartın Ekim 2005 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Adana Eylül 2005 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Muğla Haziran 2005 olarak düzenlenmiş kursiyer olabilme şartları 1- 18 yaşından büyük olmak 2- en az lise mezunu olmak 3- savcılıktan iyi hal kağıdı 4- sağlık raporu 5- spor geçmişi ile ilgili cezası olmaması 6- kurs ücreti federasyona müracaat edip, hangi kursa katılmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor kurs açılmadan önce federasyon isme yazıyla çağrı yapıyor gerekli evraklar o kağıtta belirtiliyor kurs gününden önce bunlar tamamlanıp gönderiliyor
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Antrenörlük kurslarını Gençlik spor genel müdürlüğü birimlerinden spor eğitimi daire başkanlığı açıyor. 2005 de açılması programlanmış kurslar 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Bartın Ekim 2005 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Adana Eylül 2005 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Muğla Haziran 2005 olarak düzenlenmiş kursiyer olabilme şartları 1- 18 yaşından büyük olmak 2- en az lise mezunu olmak 3- savcılıktan iyi hal kağıdı 4- sağlık raporu 5- spor geçmişi ile ilgili cezası olmaması 6- kurs ücreti federasyona müracaat edip, hangi kursa katılmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor kurs açılmadan önce federasyon isme yazıyla çağrı yapıyor gerekli evraklar o kağıtta belirtiliyor kurs gününden önce bunlar tamamlanıp gönderiliyor ilknur hanım bu kurslar kaç günlük olur... ayrıca monitör diye nitelenen kurslara gidince 1. kademe olmak için ayrıca bir sınava falan girmek gerekiyor mu..? :B:
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2005 Birinci kademe kursları monitörle eşdeğer monitör olan 1. kademe kursa gitmez. Bu kurslar 15 gün sürüyor spor eğitimi daire başkanlığı hangi bölgede kurs açıyorsa oradaki üniversitenin besyo bölümündeki hocaları görevlendiriyor. Birinci hafta bu hocaların ders anlatmaları ve sonrasında da sınavlarla geçiyor. İkinci hafta teknik taktik derslerin yazılı, sözlüleri ve uygulamaları oluyor. Sınavlarda 80 ve üstü geçer not sayılıyor. Kursa katılan her kişi antrenör olamıyor. Geçen seneki İzmir kursunda yanlış hatırlamıyorsam 35 kişi vardı 27 kişi kaldı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap