Emre İmamoğlu Oluşturma zamanı: 20 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 20 Şubat, 2010 Kamal Achanta vs Chen Weixing Kemal kardeşin nasıl bu kadar ferah topa vurduğunu çözebilmiş değilim. Adam harika. 5:45 civarı bir kontrası var, tadından yenmez. Ma Long vs Jo See Hyuk
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Bu link görüntü kalitesi olarak daha iyi ve maçın ilk iki seti de var: Zhang ın ma lini dağıttığı maç :)
Enduro Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Kemal kardeşin nasıl bu kadar ferah topa vurduğunu çözebilmiş değilim. Adam harika. 5:45 civarı bir kontrası var, tadından yenmez. Ben de izlerken çok şaşırdım. Topları inanılmaz hızlı gidiyor. 2:52'deki sayıda topu takip etmekte zorlanıyor insan. Ben 'Kemal amca' diye okuyorum ismini. :gulumse:
ozgur seker Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 bu da benden gerçekten çok güzel bi maç ikiside ellerinden geleni yapmışlar harika side spinler var tavsiye ederim chen weixing'in maçı da gayet güzeldi ellerinize sağlık
ongun Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Ben 'Kemal amca' diye okuyorum ismini. kemal acenta
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Yarı final: Yarı final: (Efsane geri dönüyor Bölüm 1 ) Final: (Efsane geri dönüyor Bölüm 2, birinci bölüm tutunca ikincisini de çekmişler )
Guest malatyalıcihan Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 süper be videoların hepside
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 (Efsane geri dönüyor Bölüm 2, birinci bölüm tutunca ikincisini de çekmişler ) :) :) :) :) güzel videolar bide youtube koyan kisi yari final filan diye yazsa cok süper olacak
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2010 bide youtube koyan kisi yari final filan diye yazsa cok süper olacak Yanda bilgi verilen kısımda (more info) var orada yazıyorlar.Fakat videonun isminde belirtmesi daha rahat anlaşılmasını sağlar tabi ki.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2010 İyi bir mücadele olmuş tavsiye edilir: Z Bu video da bonus: (servisin gücü adına güç bende artık )
lobianco Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2010 Bu video da bonus: (servisin gücü adına güç bende artık ) Bu elemanın youtube channel'ını bloklamışlardı, yenisini açmış. Bu arada olur olmaz yerlere Ukrayna'lı Margaryta Pesotska'nın fotosunu, videosunu koymuş, nedense
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2010 Gelecek vaad eden sporculardan biri, güzel bir maç:
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2010 koki 15 yasinda heralde, baya iyi olabilir ilerde.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2010 Yarı final: Yarı final: (Efsane geri dönüyor Bölüm 1 ) Final: (Efsane geri dönüyor Bölüm 2, birinci bölüm tutunca ikincisini de çekmişler ) 1. bölümü beğenip 2. sine de gidenler 2. sinden o kadar memnun kalmamışlardır. 1. film daha güzel
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap