UlaSH Oluşturma zamanı: 20 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 20 Şubat, 2010 http://www.ittf.com/_front_page/itTV.asp?category=ittv_New bu linkten sonra 2010 Qatar Open videolarında Woman's Round 2 bölümünde Melek HU nun macı var
lobianco Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Bu bayan maçları da ne kayifli geçiyo ! FH köşesinden bile BH oynuyolar. Tamamen şutop-drive üzerine kurulu masa başı bir oyun. Kör horoz dövüşü gibi geliyo erkek maçı seyrettikten sonra.
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2010 melek in sans i da hep Ai Fukuhara cikiyor ehehe
ozgur seker Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2010 melek in sans i da hep Ai Fukuhara cikiyor ehehe ben de ona üzüldüm kimi tutacağımı bilemedim
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2010 melek in sans i da hep Ai Fukuhara cikiyor ehehe cidden ya buda ne tesadüf ise :gulumse:...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2010 ITTF yenmesi için birkaç kez şans veriyo =)) Melek alışsın da sonra dünya şampiyonasında gelirse falan yensin diye :) bu arada dikkat ettm ilk topu melek'in fh sine kısa sonraki 2 yi bh 3. fh vuran oyuncular ona karşı çok üstün oluyor....ama o 2 bh i karşılamaksa çok zorrr
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap