Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 19 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 19 Şubat, 2010 özellikle açılar ve vuruş şekilleri net gözüküyor ayak çalışması yapmak isteyenler için sürekli ve sürekli tekrar edilmesi gereken bir antreman biçimleri... http://www.youtube.com/watch?v=sbNdDaJZVYo (Timo Boll) (Vladimir Samsonov) (Ryu Seung Min)
ongun Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2010 Kulaklarımlan duydum. Videonun birinde adam "high numbers of repetitions" dedi, "consistency practice" dedi... Ne olacak bizim halimiz Emreee??? Footwork ve footworker bulma kurumuna mı gidiym? Dizlerim ağrıyo benim, gelemem böyle işlere mi diyim? Bu yaşta veteran ayaklarına mı yatiym? Napiym Emre söyleee...
onurzaim Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2010 Güzel videolar. Bir çok arkadaşa faydası dokunacağını düşünüyorum.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2010 Kulaklarımlan duydum. Videonun birinde adam "high numbers of repetitions" dedi, "consistency practice" dedi... Ne olacak bizim halimiz Emreee??? Footwork ve footworker bulma kurumuna mı gidiym? Dizlerim ağrıyo benim, gelemem böyle işlere mi diyim? Bu yaşta veteran ayaklarına mı yatiym? Napiym Emre söyleee... ''Videonun birinde adam "high numbers of repetitions" dedi, "consistency practice" dedi... '' cevabı zaten iyi duymuşun işte...
ongun Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2010 cevabı zaten iyi duymuşun işte... peki
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap