ozgur seker Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2010 hao shua vs xu xin ma long vs xu xin baktım chinese triallerden bu maçlar konmamış koyayım dedim iki maç da birbirinden harika. xu xin'i iki maçta da çok istekli gördüm. ma longu bile yendi daha ne olsun.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Çok iyiydi Ma LONG - XU XİN maçı Teşekkürler linkler için....Xu Xin zayıf bir backhande sahip sanırım....Ama Forehandde gerçekten çok çok iyi...
ozgur seker Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 ma long xu xin maçı çok hızlıydı takip etmejte zorlandım o kadar hızlı ve uzun ralliler olan bir maçı daha önceden hatırlamıyom
Psychospin Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 ekteki linkte timo ile maçı var, onu da çok çareszi bırakmış. http://www.youtube.com/watch?v=9DGf-VxF0cM
tufan Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2010 nefis bir müsabaka olmuş cok masatenisi müsabakası izledim ama bu mactan daha hızlı bir müsabaka hatırlamıyorum bu macı izledikten sonra aynı tarz oynayan baska bir mac izledim gözüm alısmıs yavas geldi :))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap