Guest agabey Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2010 Oluşturma zamanı: 15 Şubat, 2010 arkadaşlar istanbul da masa tenisi klüpüne gitmek istiyorum yardımcı olurmusunuz nerede hangi klüp var klübe nasıl girebilirim? yardımcı olursanız sevinirim
turushanovgu Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 yeni üye olduğun için bilgin olmayabilir, siteyi dikkatli araştırısan istanbulda oynanacak yerlerle ilgili bilgiler bulursun
Guest agabey Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 oynayacak yer konusunda problem yok sadece klüp tarzında nerelere baş vura bilirim
Ertan Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2010 Bir derneğe gidip oynayın (aslında dernekler de kulüp oldular). Eğer iyiyseniz kolaylıkla oynayacak bir takım bulursunuz.
Guest agabey Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 cevremizde böyle bir dernek yok istanbul fatih de oturuyoruz böyle dernek veya klüp ismi veya yetkili kişi adresi vere bilirmisiniz
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 oynayacak yer konusunda problem yok sadece klüp tarzında nerelere baş vura bilirim Nerede oynuyorsun? (Özelden yolladığın mesajına cevap ta yolladım biraz önce)
Guest agabey Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Nerede oynuyorsun? (Özelden yolladığın mesajına cevap ta yolladım biraz önce) burada cafelerde felan arkadaşlarla oynuyorum
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2010 burada cafelerde felan arkadaşlarla oynuyorum Özelden de dediğim gibi bir kere UPS git, ondan sonra halen sormak istediğin bir konu olursa, o zaman foruma sor. Zaten bir kere turnuvaya katılırsan olaya farklı bir açıdan bakacağına eminim...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap