Misafir Oluşturma zamanı: 26 Mart, 2005 Oluşturma zamanı: 26 Mart, 2005 arkadaşlar tahtamı değiştirmeyi düşünüyorum...şu anda timoboll carbon kullanıyorum...bunun yerine de samsonov carbon almak istiyorum...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa tecribelerini paylaşsınlar...samsonov carbon yerine başka önerilere de açığım..lütfen timo boll kullandığımı düşünerek önerilerde bulunun...
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Oncelikle daha hizli bir tahta mi ariyorsun? Gel-geri Carbon da, Samsonov da TBS'den daha hizlilar. Piyasada karbonlu tahta cok da, sen niye TBS'yi degistirmek istiyorsun, onu soyle... Ayrica unutmadan, Gel-geri'nin kiz tahtasi olma gibi bir unu de var : .
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 ben aslında değiştirmek istemiyordum ama tahtayı satınca yeni birşeyler deneyeyim dedim...TBS'den memnundum...onun ayarında ya da biraz daha atak bir tahta deneyebilirim...stiga wrb titanium önerdiler onun yerine...ama ben samsonov carbonun da nasıl olduğunu öğrenmeden yeni bir tahta almak istemiyorum..gergely carbon düşünmüyorum..kontrolü çok zor... samsonov carbon hakkında biraz daha bilgi edinebilirsem ona göre karar vereceğim..ama TBS'den daha az atak bir tahta ile oynamayı düşünmüyorum...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Gel-geri'nin kiz tahtasi olma gibi bir unu de var : . Sevgili Arsun.Buluşmamızda senide aramızda görmekten büyüüüüük bir zevk duyacağım valla.Özletme kendini.Sabırsızlıkla kişisel mesajlarımda seninde katılımını bekliyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2005 Ben de isterim gelmeyi, ama maalesef gelemiyorum. Gelsem de zaten aradigin rekabeti bende bulman mumkun degil Tufan abi. Sana saygimiz var, kiz tahtasi gercegine ragmen...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2005 Gelmiyormusun .Genede sen dayanamazsın,gelirsin .
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap