moktav Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2010 Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MURZdm9uJuw&NR=1 Bu da timo boll ile olan maçı http://www.youtube.com/watch?v=9DGf-VxF0cM&feature=related
Bora Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 evet fena ezmiş. dünya sıralamasında birbirine yakın oyuncular arasındaki seviye farkının çok açık olması ne garip değil mi..
ibrahima Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Xu Xin' in Jun Mizutani ile oynadığı maçı da mutlaka izleyin (you tube da var).Her iki oyuncunun da oyndağı oyun gerçekten olağanüstü. Ancak Xu Xin muhteşem oynuyor. Bence önümüzdeki yıllarda ilk sıralara yerleşek. Onun kadar iyi backhand oynayan penholdcu bildiğim kadarıyla yok (bence Ma Linden daha iyi BH oynuyor). evet fena ezmiş. dünya sıralamasında birbirine yakın oyuncular arasındaki seviye farkının çok açık olması ne garip değil mi..
ararat1973 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Xu Xin' in Jun Mizutani ile oynadığı maçı da mutlaka izleyin (you tube da var).Her iki oyuncunun da oyndağı oyun gerçekten olağanüstü. Ancak Xu Xin muhteşem oynuyor. Bence önümüzdeki yıllarda ilk sıralara yerleşek. Onun kadar iyi backhand oynayan penholdcu bildiğim kadarıyla yok (bence Ma Linden daha iyi BH oynuyor). Bana görede xu xin ve ma lin in fh leri çok iyi, bh leri çok iyi değil. Penhold oynayan ve bh i iyi olan kişi deyince üstat Wang Hao dur.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 2. sette 8. sayısını alırken attığı spinler çok acayip geldi ama izlemesi çok güzel
ozgur seker Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Xu Xin' in Jun Mizutani ile oynadığı maçı da mutlaka izleyin (you tube da var).Her iki oyuncunun da oyndağı oyun gerçekten olağanüstü. Ancak Xu Xin muhteşem oynuyor. Bence önümüzdeki yıllarda ilk sıralara yerleşek. Onun kadar iyi backhand oynayan penholdcu bildiğim kadarıyla yok (bence Ma Linden daha iyi BH oynuyor). bu da mizutani vs xu xin maç gerçekten çok güzelmiş jun'un ters köşeye yeptığı blokları xu xin'in çıkarması harikaydı ama maçın erken bitmesine üzüldüm
moktav Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 2. sette 8. sayısını alırken attığı spinler çok acayip geldi ama izlemesi çok güzel Hakikaten değişik spinler, bana da acayip geldi. Ama çok etkili...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Bu Çinliler korkutuyor beni. Onların oynadığı masa tenisi ise biz ne oynuyoruz acaba ?
ibrahima Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2010 PinPon Bu Çinliler korkutuyor beni. Onların oynadığı masa tenisi ise biz ne oynuyoruz acaba ?
Bora Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2010 ping pang diyolar sanırım. cctv nin sunucusu öyle diyor en azından :)
ibrahima Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2010 Yok abi benim oynadığıma pinpon deniyor. ping pang diyolar sanırım. cctv nin sunucusu öyle diyor en azından :)
Bora Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2010 onu onlara sormak lazım abi. herşeyin en iyisini onlar biliyor ya :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap