Guest Göktan Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2010 Oluşturma zamanı: 27 Ocak, 2010 Arkadaşlar liseden beri masa tenisini hazır raketlerle oynamaktayım.sizden ricam bana uygun tahta ve lastik sismlerini bildirmeniz mumkun mu?Spini ve kontrolu yuksek bir tahsta ve lastık tavsiye ederseniz çok sevinirim.kesme içinde kullanabileceği bir raket olursa çok iyi olur.Bu arada bana cevap yazarken detaylı yazarsanız çok sevinirim.Çünki sizin tabirleriniz hakkında fazla bir bilgin yoktur.Cevaplarını en yakın zamanda bekliyorum.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Bir ricam daha olacak istanbulda anadolu yakasında hem bilgi alabileceğim hemde bu tip ürünleri bulacağım bir mağaza var mı?varsa bilgilerini yazarsanız çok iyi olur.
strong85 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2010 merhaba kardeş oyun tarzına bakılırsa alround bir tahta işini görür spin ve kesme oyun için çin lastikleri idealdir ama bunun dışında da iyi spinli ve kontrollü lastikler var zaten gittiğin mağazada sana yardımcı olurlar ama bu oyun için bence allround tahta alman uygun olur herhangi bir marka olabilir isim o kadar önemli değil birkaç mağaza öneriyim kadıköyde spin spor yine kadıköyde deta sport birde hazer spor var kadıköyde maltepe de ilknur spor var bunların herhangi birinde aradığın malzemeyi bulabilirsin ama dediğim gibi tahtayı alround veya alround + almanız yeterli stıga marka tahtalar gayet güzeldir dete sport ta bulabilirsiniz umarım yardımcı olmuşumdur başka arkadaşlarda tavsiye ve malzeme satan yer yazarlarsa ordanda bakıp kendine en yakın olanından almaya çalışırsın bu yazdığım mağazaların hepsinin internet sitesi var orada kataloglarıda var ürünlerin özelliklerini az çok orada da görebilirsin
Recommended Posts