Guest firatb.bakir Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2010 Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2010 Penhold oynuyorum yenı kombi yapıyorum all+ oynuyorum bh loop fh chop ve küt oynuyorum sızce hangı tahta daha ıyı olur ?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 Penhold tahtalar arasında en çok tercih edilenlerden biri (gerek amatör gerekse profesyonel seviyede) Yasaka Gatien Extra'dır. Bulabilirseniz onu tercih edin.
Guest firatb.bakir Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 türkiyede en fazla 30 tane penhold tahta vardır zaten 3 kişi buldum forumdan onlardada joola, blux ve donic bılgınız varmı bunlarla ılgılı?
Saadettin Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 türkiyede en fazla 30 tane penhold tahta vardır zaten 3 kişi buldum forumdan onlardada joola, blux ve donic bılgınız varmı bunlarla ılgılı? Andro Blax tahta o.. Blux değil..
Guest firatb.bakir Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 yanlıs yazdıgımı bılıyodumda dogrusunu hatırlayamadım
Guest YasinErtan Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2010 joola rossi all+ penholder var bende de. güzel tahta; al,yastığının altına koy o kadar şirin (: 1
uataman Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2010 Andro Blax tahta o.. Blux değil.. Mailime takip ettiğim forum bölümlerinde açılmış konular geliyor, günlük yeni konular özeti diye... Bu konununda başlığı gelmiş ve ne yalan söyliyeyim andro blax aklıma gelmedi baştan. Bir "tahtasever" olarak, on dakika falan blux tahta aradım internette... Az kaldı arayacaktım seni, üretilmişse sende kesin vardır diye :) Selamlar... Ataman.
Saadettin Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2010 Mailime takip ettiğim forum bölümlerinde açılmış konular geliyor, günlük yeni konular özeti diye... Bu konununda başlığı gelmiş ve ne yalan söyliyeyim andro blax aklıma gelmedi baştan. Bir "tahtasever" olarak, on dakika falan blux tahta aradım internette... Az kaldı arayacaktım seni, üretilmişse sende kesin vardır diye :) Selamlar... Ataman. İyi en azından bir tahtaseveri fazla uğraştırmamış olduk.. hehe..
Srdrzmrl Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2011 Merhaba arkadaşlar, Ben bi arkadaşıma penhold bir raket almak istiyorum. Yeni başladı ve penhold kombinasyon bir raket sahibinin eski ve ya kullanmadığı alabilir. Yardımcı olabilir misiniz?
pecogirl Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2012 joola rossi all+ penholder var bende de. güzel tahta; al,yastığının altına koy o kadar şirin (: tahta hala sende duruyormu ????
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap