Guest moody Oluşturma zamanı: 28 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 28 Aralık, 2009 merhaba arkadaşlar sizden hazır raket için öneri istiyorum.butterfly mı stiga mı? timo boll platin mi stiga Trinity nct mi butterfly 7000 mi? yardımcı olursanız sevinirim
Guest donik Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 Oyun stilini söylersen yardım edebiliriz.
Guest werner Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 merhaba galiba henüz yeni sayılırsın sana önerim hazır raket alacaksan stıga al stıganın hazır raketleri daha iyi butterfly eskiden iyiydi japonlar üretirken şimdi hazır raketleri çin üretiyor hiç bi işe yaramaz stıganın premıer adlı hazır raketi çok harika ama butterfly alırsan tavsiyem kreanga pover adlı raket olur stıga trınıtyde iyi bir raket
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Arkadaşım onlara vereceğin paraya profesyonel raket oluşturursun. Hazır raketten vazgeç, forum içinde biraz araştırma yap nedenini anlarsın.
kaan erbay Keskin Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Arkadaşım onlara vereceğin paraya profesyonel raket oluşturursun. Hazır raketten vazgeç, forum içinde biraz araştırma yap nedenini anlarsın. katılıyorum aralarında çoooooooooooooo...k fark var ama illada hazır raket alıcağım diyorsan stiga alma sakın butterfly Primorac 7000 al (77tl)tabi bu paraya 2. el bi kombinasyon alabilirsin.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap