oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 28 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 28 Aralık, 2009 Paylaşmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Ağzım açık izlemdim süper maç. İzleyin sizinde ağzınız açık kalsın.
ongun Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 Alt kat komşusu geldi ne bağrıyosun sen diye. Dedim böyle böyle... Anlamadı.
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 Gerçekten mükemmel maç olmuş
ysonmez Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 samsonovun da bağırdığını duydum ya gari gözüm açık gitmem
ararat1973 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 Gördüğüm en güzel maçlardan biri. Salonda bir otomobil gördüm, şampiyona verilecek ödülmüydü acaba? Yoksa niye bu kadar kassınlar
Alman-Mehmet Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2009 Paylaşmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Ağzım açık izlemdim süper maç. İzleyin sizinde ağzınız açık kalsın. ömer sana bir soru sorcam: Jo Silver in dayanikliliyla memnun musun ?
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 ömer sana bir soru sorcam: Jo Silver in dayanikliliyla memnun musun ? Bu konuya uymuyor ama kimse görmeden cevap vereyim :gulumse: Dayanıklılık konusunda iyi not veremeyeceğim, kısa sürede parlak yüzeyi matlaşıyor ve top tutması azalıyor, topu lastiğe iyi gömerseniz güzel topspin vuruşlar yapmaya devam edebiliyorsunuz aksi takdirde zor. Ben 7 aylık bir kullanım sonunda denemek için taktığım eski bir nimbusla değiştirdim, neredeyse aynı karakterde olduğu için nimbusla devam ediyorum.
cagan Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2009 Ömer'e katılıyorum..Lastik ilk 1-2 hafta oldukça iyi top tutuyor,fakat ondan sonra yüzeyinde matlaşma başlıyor..Ben genelde fırçalayarak spin çektiğim için 2 haftadan sonra performansı beni memnun etmemeye başladı..Ömer'in de dediği gibi topu lastiğe gömerek spin çekenlerdenseniz(ki kullandığınız lastikten de bu anlaşılıyor) sizi memnun eder diye düşünüyorum..Daha dayanıklı birşeyler arıyorsanız da son çıkan lastiklere bakmanız daha iyi olur :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap