Guest Göztepelee Oluşturma zamanı: 26 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 26 Aralık, 2009 Arkadaşlar izmirde turnuva olup olmadığını bilen var mı ?
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 İzmirdeki mevcut il temsilcisi göreve devam ettiği sürece kendinize oynayabilecek başka bir şehir bulmanızı tavsiye ederim.
Guest Göztepelee Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 izmirde oturuyorumda :Do yüzden turnuvalara katılmak istiyorum
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Sn.Egemen Ağzınıza sağlık.Doğru söze ne denilir ki.Bu arada arkadaşımıza yardımcı olmak adına göztepe de iseniz güzelbahçeye gelirseniz sizinle antreman yapabiliriz.www.izmirmasatenisi.org dan bana ulaşabilirsiniz.Ancak unutmayın bulunduğunuz sitede hepimiz varız.Ve size yardımcı olmaya çalışacak çok dost ile karşılaşabilirsiniz Hoşçakalınız
ongun Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Sn.Egemen Ağzınıza sağlık.Doğru söze ne denilir ki.Bu arada arkadaşımıza yardımcı olmak adına göztepe de iseniz güzelbahçeye gelirseniz sizinle antreman yapabiliriz.www.izmirmasatenisi.org dan bana ulaşabilirsiniz.Ancak unutmayın bulunduğunuz sitede hepimiz varız.Ve size yardımcı olmaya çalışacak çok dost ile karşılaşabilirsiniz Hoşçakalınız Güzelbahçe'de nerede oynuyorsunuz Aydın Bey? Kendinize ait bir masa mı söz konusu, yoksa başka bir çözüm mü buldunuz? Saygılarımla.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2009 Güzelbahçe'de nerede oynuyorsunuz Aydın Bey? Kendinize ait bir masa mı söz konusu, yoksa başka bir çözüm mü buldunuz? Saygılarımla. Merhaba Ben Güzelbahçe de oturuyorum. Belediye Spor Kulübü Masa Tenisi Şubesini kurdum.Antrenörlüğünü yapıyorum.Çok güzel bir kapalı salonumuz var.Diğer branşlar ile paylaşıyoruz. selamlar
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Merhaba Ben Güzelbahçe de oturuyorum. Belediye Spor Kulübü Masa Tenisi Şubesini kurdum.Antrenörlüğünü yapıyorum.Çok güzel bir kapalı salonumuz var.Diğer branşlar ile paylaşıyoruz. selamlar Sizleri göstermiş olduğunuz çabadan dolayı tebrik eder; başarılarınızın devamını dilerim, Yakında İzmir'de olabilirim. Gelirsem sizlerlede oynamak isterim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap