Guest Sempathic Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2009 Partner arayanlar buraya yazabilirler ...
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 16 Haziran, 2010 erdem oynayalım bi ara :)
Guest Como09 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2010 Merhaba, Afyonkarahisarda oynamak isteyenler varsa görüşelim,planlayalım oynayalım....
Guest nemrut35 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2010 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2010 slm arkadaşlar... ben foruma yeni katıldım...gerçekten güzel bir forummuş... eski bir masatenisi oyuncusuyum...ve ani bir kararla masa tenisi sporuna geri döndüm... müsait olan arkadaşlarla haftasonları karahisar kampüsünde yada kapalı spor salonunda oynayabiliriz...
onur öztürk Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 arkadaşlar bende kendi çapımda iyiyim oynuyacak varsa bana cevap yollarsa iyi olur
onur öztürk Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 Merhaba, Afyonkarahisarda oynamak isteyenler varsa görüşelim,planlayalım oynayalım.... olur oynayalım ne zmn
onur öztürk Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2012 slm arkadaşlar... ben foruma yeni katıldım...gerçekten güzel bir forummuş... eski bir masatenisi oyuncusuyum...ve ani bir kararla masa tenisi sporuna geri döndüm... müsait olan arkadaşlarla haftasonları karahisar kampüsünde yada kapalı spor salonunda oynayabiliriz... sn söle bir zmn o zmn oynarız
Fulham Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2017 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2017 AFyon'dayım ben de. nerelerde oynayabiliriz acaba? ordu caddesinde oturuyorum. bu civarda var mıdır oynayacak bir yer?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap