ararat1973 Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2009 Daha önce adını duymadığım bu oyuncu, ma lin e karşı 12000+ ratingle oynamış. Güzel bir mücadele
Bora Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 bh i gayet sağlam. ovtcharov'u andıran bir oyun stili var.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Güçlü ve hızlı bir bh takdir ettim doğrusu. Özellikle uzatmada aldığı setlerde sevincini bende paylaştım chooo diye bağırdım pc başında
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2009 Bu adamın Oh Sang Eun'u bezdirdiği bir maç var youtube'de, o da çok güzel.
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2009 yanlis hatirlmiyorsam bu macta maze i 3-0 yenmisti heralde, sonra maze digerini yeniyor 3-2 maze´in takim(roskilde) yeniyor ...
ibrahima Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2009 Çok keyifle izledim. Ma lin paçayı zor kurtarmış resmen. Neredeyse sıfır hatayla oynamış arkadaş.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap