Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2009 Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2009 çok kaliteli bir maç Boll dan süper bloklar maze den değişik vuruş denemeleri boll spinli bir maç... timo cok güzel bh vuruşlar sergiledi maze ise süper hızlı vuruşları ile şov yaptı daha ne diyeyim ... izleyin tadı damagımda kaldı :isterim: http://www.youtube.com/watch?v=cYbNyM3YSL4
tufan Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2009 çok kaliteli bir maç Boll dan süper bloklar maze den değişik vuruş denemeleri boll spinli bir maç... timo cok güzel bh vuruşlar sergiledi maze ise süper hızlı vuruşları ile şov yaptı daha ne diyeyim ... izleyin tadı damagımda kaldı :isterim: http://www.youtube.com/watch?v=cYbNyM3YSL4 nefis bir mac olmus zevkle ve gıpta ile izledim tesekkürler paylastıgın için
lobianco Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2009 Maze'in raket tutuşu biraz değişik geldi bana. Denediği vuruşlar da bi değişik zaten :)
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2009 Maze'in raket tutuşu biraz değişik geldi bana. Denediği vuruşlar da bi değişik zaten :) hem de ne değişik ben anlayamıyorum bu nasıl teknik... ama yapıyor adam
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2009 Tekniği yetmese de Maze bence en akıllı oyunculardan biri. Müthiş yaratıcı, seyretmesi de çok zevkli. Özellikle maç gidici iken denediği chop-bloklar, spine basmalar, hepsi harika. Geleneksel Avrupa oyuncularından kendini ayırıyor.
Guest aliihsan Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2009 Bu ikilinin maclari bencede cok zevkli , Tim daha onceleri mazenin sert forhand veya bachand cikartamiyordu bu macta olayi cozmus
mutas Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2009 İkisi de çok güzel servis atıyorlar. Maze servis atarken neredeyse masaya arkasını dönüyor :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap