Guest LapacI Oluşturma zamanı: 30 Mart, 2006 Oluşturma zamanı: 30 Mart, 2006 Eger evinizde bir playstationiniz varsa, bence hic beklemeden eye toy kamerasini ve eye toy: play 2 oyununu edinin.Zira, uzun suredir yuzune bakmadigim bu oyun setine gecen hafta tekrar bir goz attigimda, icinde bir de masa tenisi oyunu oldugunu gordum. Calisma mantigi basit, elinize raketinizi aliyorsunuz, televizyonunuzun karsisina gecip, eye-toy kamerasi ile hareketlerinizi gorerek oldukca gercekci bir havada masa tenisi oynuyorsunuz. Kesme disindaki neredeyse tum hareketleri bu oyunda yapabiliyorsunuz. Oyunu oynadigim 1 hafta icerisinde, yaptigim maclarda farkettim ki, backhandim gozle gorulur sekilde gelisti. Calisacak yer, oynayacak arkadas sorunu da boylece ortadan kalkmis oldu. Sadece vucudunuzu hazir tutmak icin bile ideal bir egzersiz yontemi bence, tavsiye ederim... Eye Toy Play 2 ps2 var ,eye toy cam var, tek ihtiyacım olan eye toy 2. oyun cd si hemen çarşıya gidip buluyorum bi tane
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2006 arkadaşlar forumda yeniyim bir iki sorum olcak bu eye toy ile ilgili 1-nerden bulabilirim?fiyatı ne kadardır? 2-oyunları nerden bulabilirim? 3-büyük ps2 de çalışırmı? Teşekkürler...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap