Bora Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 muhteşem bi maç. şiddetle tavsiye ediyorum.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gerçekten harika. Kong'un mevcut Çinlilere göre stili çok farklı bence.
ibrahima Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Olağanüstü. İki oyuncu da tek kelimeyle muhteşem oynamış.
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Harika maç olmuş gördüğüm maçların en iyilerinden
ongun Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Ntvspora bunnarı çıkarmak lazım
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 enfes... paylaşım için teşekkürler
Bora Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 sür 10 kat solüsyonu çak bi sağa bi sola..
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2009 vay be solusyon zamanları ne vuruşlar yapıyomuş adamlar ya bu baya üst level olmuş artık...
ongun Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Tamam. Bu güzel oyunun, o yaptıkları vuruşların solüsyonla ilgisi var tabi ama durumun raketle, lastikle filan ilgisi yok. Burada asıl sebep tamamen solüsyonun oyuncu üzerinde yaptığı etkilerdir. Adamlar maçtan önce lastikleri 10 kat solüsyonlıycam diye kokluyor da kokluyor mereti, ondan sonra kafa güzel, sinir stress yok, güzel güzel oynuyo abiler. Kong maçı aldı doğru dürüst sevinmedi bile. Ne olduğunun farkında değil. Uçmuş adam.
Enduro Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2009 Gerçekten harika. Kong'un mevcut Çinlilere göre stili çok farklı bence. 3-4 defa izledim, adam resmen şiir gibi oynuyor...
ozgur seker Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Kasım, 2009 izlediğim en güzel maçlardan biri bayıldım harika ve de joo se hyuk'un bu kadar iyi oynayacağı aklıma gelmemişti
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2009 joo'nun 2003 paris maçları da muhteşemdir(ma lin'i götürmüştü) Tabii schlager'in kong'u ve liqin'i yendiği maçları unutmak imkansız... hey gidi diyorum o maçları düşününce :gulumse: ne maçlardı onlar...
Guest aydıns Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2010 merhaba, youtube'suz servis, servis karşılama ve temel vuruşlarla ilgili videoların olduğı bağlantı aşağıda. yüksek çözünürlüklü video seçenekleri de var. bilgisayara kaydedip izleyebilirsin. avi/wmv? formatında... http://tabletennis.about.com/od/basicstrokes/a/basicstrokes_ov.htm
KursaD Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2010 Kong'un gercekten dıger cınlı oyunculardan farklı. eee Jo da bosuna en ıyı defanscı degıl =)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap