turushanovgu Oluşturma zamanı: 26 Ekim, 2009 Oluşturma zamanı: 26 Ekim, 2009 yakında daha iyi görüntüler gelecek ( bu videoyu yeni hazırladım )
lobianco Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Elinize sağlık Turushan Abi. Video tag'larına İngilizce olarak bulunmasını sağlayacak kelimeler koyarsanız yabancı masa tenisi severler de faydalanır. Örn: waterbasis glue how to attach rubber to blade table tennis...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 abim bilmiyorum ama kurcalaya kurcalaya onu da yaparım galiba, kısa yolu biliyorsan söyle o şekilde yapayım
lobianco Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Sağ en üstte kullanıcı adınızın üzerine gelince açılan alt menüden "my videos" Oradan videonun bulunduğu alanda "edit" düğmesine tıklayın. Sonra da "Tags" girişi için bırakılan boşluğa bu kelimeleri yazabilirsiniz. En son da en altta "save changes".
turushanovgu Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Sağ en üstte kullanıcı adınızın üzerine gelince açılan alt menüden "my videos" Oradan videonun bulunduğu alanda "edit" düğmesine tıklayın. Sonra da "Tags" girişi için bırakılan boşluğa bu kelimeleri yazabilirsiniz. En son da en altta "save changes". teşekkürler abim, şimdi daha kolay olacak :))
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Turushan abi ezanla birlikte çok mübarek bir lastik yapıştırma işlemi olmuş : Bilmeyenler öğrenir artık, eline sağlık. 1
cagan Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Ellerine sağlık Turushan abi..Lastiğini kendi kendine yapıştırmak isteyenler için çok yararlı bir video olmuş..Devamını bekliyoruz :gulumse:
ararat1973 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2009 Turushan hocam devamını beklerim. Özelliklede turnuvalarda oynanan bazı maçlar (final, yarı final maçları yada rating maçları gibi) eklersen güzel paylaşım olur.
1234567890 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 ben çift taraflı bant kullanıyorum.üç şerit yanyana tam tahtayı dolduruyor.onları güzelce bir yapıştırdıktan sonra kenarlarını kesiyorum.kağıdı kaldırdıktan sonra üstteki yapışkan yüzeye lastiği yapıştırıyorum.ve kesiyorum.çok ucuz bu bantlar.kağıt yapıştırıcıların görevini görüyor.tanesi 4 lira belki 30-40 defa yapıştırma yapabiliyorsunuz.sökmesi de çok kolay kolonyayla lastik ve tahta hiç zarar görmeden sökülebiliyor. ilgilenenler olursa yardımcı olabilirim.zira yapıştırıcılar çok pahalı.ben hala bunları kullanıyorum.
moktav Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 ben çift taraflı bant kullanıyorum.üç şerit yanyana tam tahtayı dolduruyor.onları güzelce bir yapıştırdıktan sonra kenarlarını kesiyorum.kağıdı kaldırdıktan sonra üstteki yapışkan yüzeye lastiği yapıştırıyorum.ve kesiyorum.çok ucuz bu bantlar.kağıt yapıştırıcıların görevini görüyor.tanesi 4 lira belki 30-40 defa yapıştırma yapabiliyorsunuz.sökmesi de çok kolay kolonyayla lastik ve tahta hiç zarar görmeden sökülebiliyor. ilgilenenler olursa yardımcı olabilirim.zira yapıştırıcılar çok pahalı.ben hala bunları kullanıyorum. Bu PSA kağıtlardan ben de aldım XIOM firmasınınmış. Bugün elimde olur herhalde. Siz de nasıl yapıştırdığınızı daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Üstteki anlatışınızdan biraz anlayabildiysem de daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Bir de lastikteki atma olayını nasıl etkiliyor? Yapıştırıcıya göre daha uygun olduğunu söylüyorlar. Özellikle XIOM firmasının çift taraflı bantlarının lastiğe gelen tarafının yapıştırıcı özelliği daha kuvvetli olduğundan ve kağıt basınçlı olduğundan oyuna olumlu katkısı olduğu söyleniyor siz ne dersiniz kullanıcısı olarak? Saygılar.
umur Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 turushan abi doktor adam haliyle neşter kullanır jilet gibi kesmişsin valla kısmet olur bizede inş
mmustafa Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 yakında daha iyi görüntüler gelecek Turushan hocam, güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.. Selamlar,
turushanovgu Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2009 yeni video hazırlayıp link verdim, bu daha iyi durumda, iyi seyirler başka sıfır lastik olmadığından coming soon diyemiyorum, :)))))))))))
Saadettin Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2009 Şimdi bu videoları "lastik nasıl yapıştırılır?" diye mi yoksa "MASA NASIL NEŞTERLE ÇİZİLİR?" diye izleyeceğiz Doktorum. Senin el tabii ki meslekten dolayı hassastır ama o neşteri eline başka kim alsa lastikle birlikte masayıda tahtaya yapıştırır vallahi... Şöyle altına kalın bir karton falan koysaydın fena olmazdı hani.. Emeğinden dolayı tşekkürlerimi sunarım. Sanırım birçok arkadaşımıza yardımcı olmuştur. Çok güzel bir çekim ve gösterim olmuş...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2009 haklısın hocam, ben yıllardır kesme biçme işleriyle uğraştığımdan işlem otomatize olmuş artık, altına karton, cam veya lastik ambalajını koyarak yapmakta fayda var
1234567890 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2009 benim dediğim yapıştırıcılar xıom,butterfly,donic falan değil.zaten bunlar çok pahalı benim dediğim normal hırdavatçılarda satılan çift taraflı bant.o yüzden çok ucuz.
RosieSmith Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Kullandığınız bistürüden nerede bulabilirim acaba ? Araştırdığımda medikal marketlerde çıkıyor hep karşıma..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 bistüri sapı ve ağzı medikal malzeme satanlarda olur, sap olmadan bistüriyi kullanman zor, 2 tip bistüri sapı var, biri küçük bistüriler için diğeri büyük olanlar için, sap yaklaşık 7-8 tl, bistüri ağzı kutusunda 100 adet var, o da 8-10 tl, bir kutu ile yaklaşık 50 çift lastik kesebilirsin, yani epey kullanışlıdır, 22 numaradan küçük bistüri ağzını pek önermiyorum çünkü daha küçükleri ile tahtayı eşitleyemiyorsun
RosieSmith Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 bistüri sapı ve ağzı medikal malzeme satanlarda olur, sap olmadan bistüriyi kullanman zor, 2 tip bistüri sapı var, biri küçük bistüriler için diğeri büyük olanlar için, sap yaklaşık 7-8 tl, bistüri ağzı kutusunda 100 adet var, o da 8-10 tl, bir kutu ile yaklaşık 50 çift lastik kesebilirsin, yani epey kullanışlıdır, 22 numaradan küçük bistüri ağzını pek önermiyorum çünkü daha küçükleri ile tahtayı eşitleyemiyorsun Sizin kullandığınız tam ideal sanırım.. Bistüri ağzı kaç numara sizin kullandığınız ?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 ben 22 numara kullanıyorum, ancak 24 numara olanı en mükemmeli, buradaki medikallerde olmadığından temin edemedim, bulamazsan 22 numara da güzel iş görüyor
RosieSmith Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. :)) Tekrar emeğinize sağlık olsun.. :))
RosieSmith Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Bu arada bir soru daha sormak istiyorum.. Yeni konu açıcaktım fakat burdan sormak daha mantıklı geldi.. Kenar bandı yapıştırırken onu nasıl yapıştırıyoruz ? Yani kendiliğinden yapışkanlı mı oluyor yoksa ayrı bir uhu yada vb yapıştırıcı ile mi yapıştırıyoruz ?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 kenar bantları kendinden yapışkanlıdır, işlem kolaydır, eline geçince hemen anlarsın
RosieSmith Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Peki çok teşekkür ederim tekrar :))
ongun Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2009 yakında daha iyi görüntüler gelecek ( bu videoyu yeni hazırladım ) Turushan hocam, kutlarım. Çekimler çok başarılı geçmiş. Çok faydalı bir çalışma olmuş. Keşke yapıştırıcıyı S şekli yerine T şeklinde sürseydiniz de video markalı, tescilli olsaydı. Yarın korsan filmciler çin lastiğini kör desdereyle keser, ucuz zamkla yapıştırır aynı adla internete sürüverirler sizi de zan altında bırakırlar sonra.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap