Guest berker Oluşturma zamanı: 18 Ekim, 2009 Oluşturma zamanı: 18 Ekim, 2009 istanbul arnavutkoy de ve avcilarda iyi oynayan partner araniyor..gunduzleri arnavutkoydeyim(gaziosmanpasa)aksamlari ve hafta sonlari ise avcilar merkezde yim..22 yasindayim,9 senedir oynuyorum ve 2003yilinda bilecik ilinde liseler arsi turnuvada birinciligim var..partner ariyorum..
karaahmet Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2009 merhaba Avcılarda oturuyorum 0536 548 80 08 görüşmek üzere
Guest berker Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2009 o zaman yarın akşam oynamaya ne dersiniz??benim bildiğim sadece bir yer var,metrobüs tarafında e5 in kıyısında kiler var, yanında halı saha falan var orda 3 tane masa var..ben yeni taşindim avcılara sizin bildiğiniz bi yer varsa ordada oynayabiliriz..cvp bekliyorum yer ve saat teyiti için
karaahmet Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2009 aynen yazdığınız yerde beni önceden ara
karaahmet Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2010 merhaba Avcılarda masa tenisi derneği için üyeler aranıyor ilgilenen masa tenisçileri bekliyoruz şimdiden teşekür ederiz
Sezeracar8 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2019 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2019 Merhaba ben Arnavutköy de oturuyorum masa tenisi 2 birincilik birde ikinciligim var ben de sizinle oynamak isterim instagram adresim sezeraacar bana burdan ulaşabilirsiniz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap