Guest Susir Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2007 Listelerde Denizli'de oynayacak bir yer olmamasi ne aci : Bu kadar hevesliyken, bir yer bulamayacagimdan hevesim kirilacak sanirim :
karaahmet Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2007 merhaba arkadaşlar sizleri avcılarda bekliyorum bir araya gelip takım antrenman yapabiliriz
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2007 Listelerde Denizli'de oynayacak bir yer olmamasi ne aci :Bu kadar hevesliyken, bir yer bulamayacagimdan hevesim kirilacak sanirim : denizli iline baglı bulunan çivril ilçesinde bile çok masa var oynayacak yer ve mekan varken sizin denizlide yer bulamamanız ne acı kemal balım ile irtibata geçerseniz size yardımcı olur forum üyesi kendisi ayrıca kendiside oynamakta ben nasipse çivrilde bir masa tenisi turnuvası ayarlamaya çalışıyorum katılırsan ayrca sevinirim selamlar telofonum ise 0505 759 90 80 713 6489
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2007 Denizli'de oynayacak yer ve partner arayan susir isimli arkadaşa hala bir haber alamadık sizden telofonlarımızı yazmıştık fakat bir cevap alamadım mümkünse ara veye foruma cevap yaz selamlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap