Misafir Oluşturma zamanı: 7 Mart, 2005 Oluşturma zamanı: 7 Mart, 2005 Belki garip ama bu zamana kadar raketimin kırmızı tarafıyla hiç BH vuruş yapmadım.Maç içinde raketimi çevirdiğim zaman hep kontrol etmek zorunda kaldığım için bazen konsantrasyon bozukluğuna bile sebep oldu.Benim gibi boyle garip alışkanlıkları olanlar vardır mutlaka.
Guest DaZamkZenZ Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2005 Benim de bir alışkanlığım. Artistlik yapmak:)
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2005 Benim de bir alışkanlığım. Artistlik yapmak:) ciddi bir maç yapacaksam mutlaka masayı silerim...en azından rahatlamamı sağlıyor.. :
Guest DaZamkZenZ Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2005 Mutlaka kesmeyle vuruşlara karşılık vermeye başladım. Dün kendimi kastım, süperleştim. Nasıl şipşak oldu anlamadım:)
Istanbullu Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2005 kırmızı tarafı BH için hayatta kulanmam(antremanlada denedim birkaç defa acayip tuhaf hissettim kendimi) göz alışkanlığının da etkisi var
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap