ibrahima Oluşturma zamanı: 1 Ekim, 2009 Oluşturma zamanı: 1 Ekim, 2009 Arkadaşlar forumun yüzü değişti sanırım. Ben eski yüzüne bayağı alıştığım için sanırım, ısınamadım birden. Biraz fazla kurumsal olmuş.
Ertan Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Yeni versiyona geçtik. Çikali bir kaç ay olmustu daha fazla beklemek sonradan geçisi zorlaştiracakti. Bu yüzden geçmemiz gerekiyordu. Halen bazı eksikler var bunları zaman içinde düzeltecegiz.
Guest Ali Naci Arbak Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 eskisi bence daha iyiydi bunun görünüşü iyi fakat karmaşık ve türkçe karekterlerde problemli
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 çok kaliteli kokuyor yeni düzen. İlk başta yanlış girdim zannettim : Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık
ongun Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Hemen eleştirilere başlamasak diyorum. Yeni düzenlemelerin tamamlanması zaman isteyen bir iş. Site üzerinde çalışan insanların boş yere canını sıkmayalım. Biraz sabır. Ben tadilat bitince eskisinden daha güzel olacağını düşünüyorum. Yeni sitemiz hepimize hayırlı olsun. Yöneticilerimize de kolay gelsin.
Enduro Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Hayırlı olsun. Gördüğümüz eksiklikleri yöneticileri bilgilendirme amaçlı belirtelim mi? Hatta ayrı bir başlık açıp düzeltilmesi gereken noktaları farkına vardıkça dile getirebiliriz. Yöneticilere kolaylıklar diliyorum, çok iş var gibi görünüyor.
mmustafa Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Hayirli olsun.. Cok Guzel Olmus.. Emek veren herkesin ellerine saglik
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 elinize saglik, simdiden alistik diyebilirim
frknaltnk Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Cok hos bir tema olmus. Duzenlemede emegi gecenlere tesekkurler
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ekim, 2009 ilk şaşkınlığı üzerimden atınca bi daha yorum yapacağım ben de hayırlı olsun diyeyim
KursaD Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Bence gayet güzel olmuş . daha eksiklikler varmış zannedersem . o eksikliklerde giderilirse ki o eksikliklerden biri sitenin türkçe olmamasıdır inşallah . Güzel olmuş elinize sağlık .
Guest Ali Naci Arbak Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 turkce karekter iside cozulse tam olcak
Secici Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Şimdi bu tasarım biraz ham hali olduğu için güzel mi değil mi değerlendirmek için henüz erken. Mesela tepede IPBoard yazacağına raket grafiği olsa vereceği görüntü farklı olur. Şu anki tasarım fazla profesyonel duruyor, bana da öyle geldi ama şöyle birşey var. Gerçi Ertan Bey bunları bizden daha iyi bilir de...: Bu tip forum vs. web teknolojilerinin bir arkaplan mekanizması var bir de bunların üzerine giysi gibi giydirilen tema var. Şu anda zannederim arkaplanda çalışan mekanizmanın versiyonunu değiştirmek mecburiyetinde kalındı ve eski tema da bu versiyonla uyumsuz olduğundan yepyeni bir görüntü ile karşı karşıya kaldık. Herkesin de dediği gibi şu an öncelikli sorun Türkçe karakter o çözüldükten sonra tasarım öğelerine bakmak daha doğru olur. Ancak temanın genel görüntüsü itibariyle önceki daha canlıydı bence... Bu biraz soğuk duruyor...
Ertan Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Turkce karakter konusunda forum destek bolumunden yardim istedik. Eski ayarlarla ayni oldugu icin calismasi gerekiyordu. Su anki goruntu yeni versiyonun standart gorunumu. Oncelikle Turkce sorunu ve Turkce menuleri halletmemiz gerekiyor. Ondan sonra goruntu duzeltme islemlerine bakabiliriz.
ozgur seker Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 yanlış anlamayın emeginizi takdir ediyorum. ama eskisine alistigim icin bu bana cok garip ve esisinden kotu geldi. ama alisinca duzelir. ( ilk girdigimde yeni yazilar kismini bulamamamin etkisi buyuk )
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 ( ilk girdigimde yeni yazilar kismini bulamamamin etkisi buyuk ) gerçekten ertan abi o bölüm yine olacak degil mi
lobianco Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 gerçekten ertan abi o bölüm yine olacak degil mi Search butonunun altindaki "view new content" su an o isi yapiyor. Ben de eski temada her mesajin altinda bulunan "top" butonunun (simdiki report'un yanindaydi) eksikligini hissediyorum. Sayfanın en altina (back to top olarak) bir tane koymuslar ve nedense yavas calisiyor, eskisi gibi degil.
ongun Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Anasayfanın altına doğru "Today's Active Content" yazısına tıklarsanız son 24 saat içinde aktif olan konular listeleniyor. Ben onu kullanıyorum.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2009 Search butonunun altindaki "view new content" su an o isi yapiyor. Ben de eski temada her mesajın altında bulunan "top" butonunun eksikligini hissediyorum. Sayfanın en altina bir tane koymuslar ve nedense yavas calisiyor, eskisi gibi degil. ok hani ingilizce bilmesem ya da az buçuk bilsem neyse de nasıl göremedim onu alla alla yine de saol...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2009 Forumun yeni yüzüne hayırlı olsun diyemeden yazıların arasında kaybolup gittim.. Daha da beni kimse bulamaz artık.. Ne yüzmüş bu böyle hayırlısı olsun diyelim.. ktm
Guest dh_experience Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2009 Forumun yeni yüzüne hayırlı olsun diyemeden yazıların arasında kaybolup gittim.. Daha da beni kimse bulamaz artık.. Ne yüzmüş bu böyle hayırlısı olsun diyelim.. ktm türkçe karekter problemi herkeste mi var. Yoksa sadece bende mi?
Guest timo17 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2009 emeği geçen herkese tekkürler...:)
lobianco Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2009 Gördüğüm kadarıyla karakter sorunu tamamen çözüldü, emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap