Guest izmir Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2009 Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2009 arkadaslar toplama raket almak istiorm fiyatı maximum 150 lira olan we izmirde yönlendirebilecek birisi war mı?forehand spin agırlıklı oynuorm
Ersun Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2009 arkadaslar toplama raket almak istiorm fiyatı maximum 150 lira olan we izmirde yönlendirebilecek birisi war mı?forehand spin agırlıklı oynuorm İzmir den Ahmet Bitirmiş hocam ile irtibat kurarsan(forumdan mesaj atabilirsin..),yardımcı olur..Selamlar..
Guest izmir Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2009 İzmir den Ahmet Bitirmiş hocam ile irtibat kurarsan(forumdan mesaj atabilirsin..),yardımcı olur..Selamlar.. foruma yeni katıldım nasıl iletişime gecebilirm=?
Ersun Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2009 foruma yeni katıldım nasıl iletişime gecebilirm=? Üyeler linkinden Ahmet Bitirmiş hocamı bulup,ona mesaj atarsan,o sana ulaşır,Saygılar..
Guest izmir Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2009 ahmet hocam 1 aydır giriş yapmamış fakat ali fuat hocamla iletişime geçtim saolasınız
Ersun Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2009 ahmet hocam 1 aydır giriş yapmamış fakat ali fuat hocamla iletişime geçtim saolasınız Ali Fuat hocam da İzmir in değerli masa tenisçilerindendir..Aramıza hoşgeldin..Hayırlı olsun..Bir İzmirli olarak Bursa dan güzel İzmir e SELAMLAR....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap