Guest dh_experience Oluşturma zamanı: 20 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 20 Ağustos, 2009 Evet dostlar, Ankarada keçiörende bulunupta masa tenisi sporu yapmak isteyenler var mı? Varsa nerede oynanıyor, partner bulabileceğimiz biryerler varmı keçiörende. Varsa bu başlıkta toplanalım.
Hakan KUVVET Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2009 Ankara'ya yeni geldim. Ankara'yı fazla bilmiyorum ama Keçiören'e yakın yer olarak Antares var. İlgilenirsen imza kısmındaki cep telefonumdan bana ulaşabilirsin. Bu aralar taşınma nedeniyle hafta sonları müsait değilim fakat akşamları oynayabiliriz. Seviyem orta veya orta üstü diyelim =) .
Guest legendofanatolia Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2009 ben de yeni katıldım foruma ankarada her yere gelebilirim,harıl harıl partner arıyorum kendime
Hakan KUVVET Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2009 legendofanatolia tanışmak isterim seninle. t
Guest cagri Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 bende Ankara da oturuyorum,orta seviyede oynuyorum,akşamları 8 den sonra dikmen-balgat-kızılay-sıhhiye-ulus-dışkapı-aydınlıkevler de istenilen bir yerde oynanabilir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap